Abs progress from a reader

Hej!
Nu fick jag en till progress bild skickad till min mail. Det är så roligt att se hur bra ni alla lyckas! Vare sig det gäller att gå upp eller ner i vikt eller bygga muskler. På bilden nedan är en tjej som heter Jenni som visar sina framsteg av magen. Jag tycker att hon är superduktig och har fått riktigt bra resultat på bara en månad! Om ni också vill skicka bilder eller mail så kan ni göra det till fitspooration@hotmail.se om ni vill att bilderna eventuellt ska synas i bloggen får ni gärna skriva det också 🙂 
.
”Hej Ellen ! 
Ville bara tacka helt massor för din blogg, tack vare den/dig började jag mitt hälsosamma liv. Jag skulle aldrig ha trott att jag kommer att klara av det men nu tror jag på mig själv och vet att jag kommer att få den kropp och självtroende jag vill. Alltså tack 
 
.
Det är jag för ca 1 månad sedan men det tog mig en liten stund att våga skickka bilden. Nu syns mina magmuskler mycket bättre ! Stora förändringar är det inte men förändringen i mig själv är stor.
.
TACK ELLEN HELT MASSOR ! Du är min förebild och kommer alltid att vara det .
– jenni” @jennivainio at instagram

Hello!

Now I got to a new progress picture sent to my email. It’s so fun to see how well you all success! Whether it is to gain or lose weight or build muscle. The image below is a girl named Jenni showing her progress abdomen. I think she has done a great job and has had great results in just one month! If you also want to send pictures or email you can contact me at  fitspooration@hotmail.se if you want the images may be visible in the blog you are welcome to write it too 🙂

”Hi Ellen!
Just wanted to thank the whole lot for your blog, thanks to / you, I started my healthy life. I would never have thought that I was going to do it, but now I believe in myself and know that I will get the body and self-confidence I want. So thank you

That’s me for about 1 month ago but it took me a little while to venture to send the picture. Now you can see my abs much better! There are no big changes, but the change in myself is great.

THANKS ELLEN  A LOT! You are my role model and will always will be.
– Jenni ” @jennivainio at instagram

  1. Alex skriver:

    Hej!Jag har en fråga som inte riktigt har med det här att göra men jag ställer den ändå…Jag har haft anorexia till och från i 7 år… Mitt problem nu är att jag hetsäter, altså inte alltid men det kommer och går och jag tänkte bara fråga om du har haft problem med det när du hade din ätstörning och om du har några tips?Det är verkligen jättejobbigt och det gör att jag är extremt rädd varje gång jag äter för jag vet lixom inte om jag ska hitta ett stopp.älskar förövrigt din blogg! :))

  2. Ser ingen skillnad om jag ska vara ärlig..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..