ANNONS

Two progress pics from my blogreaders

/

Hej på er!

Två mail från två supertjejer ramlade precis ner i min inkorg. De här tjejerna har gjort super förändringar och jag är så stolt! Det gör mig så glad att ni blir inspirerade och motiverade av att läsa min blogg och scrolla bland mina bilder på instagram. Riktigt starkt jobbat av båda två! Om ni vill skicka mail eller bild till mig så kan ni göra det till fitspooration@hotmail.se 

Hello!

Two emails from two super girls fell right into my inbox. These girls have done super changes and I am so proud! It makes me so happy that you feeling inspired and motivated from reading my blog and scroll through my pictures at instagram. Really strong job of both! If you want to send a mail or picture to me you can send  it to fitspooration@hotmail.se

7daysaweekofhealthy här! Tänkte skicka en progress bild som gärna får ta upp lite plats i din blogg om du hade känt för det. Glöm inte bort att alla snorungar som kommenterar för att sänka dig inte är värda ett skit. Håll huvudet högt och var stolt över att du är du! Stor kram! <3

English translation: 7daysaweekofhealthy here! Thought I would send a progress picture that I would like you to show in your blog to motivate others! Do not forget that all brats who commented to lower you are not worth a shit. Hold your head high and be proud that you are you! A big hug! <3

”Hejsan Ellen! 
Jag skulle vilja tacka dig för du är en stor inspiration trots din unga ålder! Du är verkligen jätteduktig och har så mkt kunskap redan nu 🙂 tror du kommer passa jättebra som pt i framtiden och fortsätt med ditt fantastiska arbete med dig själv så kommer du fortsätta inspirera och motivera många människor! 🙂 Massa kramar! fightingformyhealth (Therese 19)

Här kommer en bild på min utveckling de senaste 2 månaderna, där du absolut har varit en stor inspirationskälla för mig! 🙂 (du får gärna visa bilden på bloggen 😉

Med vänlig hälsning, Therése Johansson”

English translation: ”Hi, Ellen! I would like to thank you for you are a great inspiration despite your young age! You really are very talented and have so much knowledge already 🙂 I think that you will fit great as personal trainer  in the future and continue with your grat work with yourself, you will continue to inspire and motivate many people! Pulp 🙂 hugs! fightingformyhealth (Therese 19)

Here is a picture of my progress over the past two months, where you absolutely have been a great inspiration to me! 🙂 (You are welcome to show the picture at the blog;)

Sincerely, Therese Johansson ”


1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00