Motivation Tue, 14 May 2013 10:41:00 +0200

Träning-1

Hej! Jag hittade din blogg lite efter jag börjat träna. I ungefär 3 år har jag inte vågat visa mig ute,bara för mitt utseende. Jag bestämde mig på nyår att jag vill inte sitta inne längre,jag vill gå till skolan! Så jag tog tag i träningen. Och visst jag får svackor där jag inte vågar gå,och jag gömmer mig fortfarande när jag är ute ibland. Men efter så mycket tips och råd från din blogg så såg jag IDAG hur står förändring det är,speciellt på min mage som jag slitit som ett djur med! Efter att ha haft massvis med fett och en mage som hängde utanför byxorna kan jag nu idag gå med tighta tröjor till mina jeans! Tack så jätte mycket!!! 

Kram http://kastana.blogg.se / lisasundgren@instagram
 
Du är ju hur snygg som helst! Du ska aldrig känna att du inte vill gå ut på grund av ditt utseende, du är super fin. Och gud vilken inpo! Din kropp var snygg innan men nu är du ju smokin’ hot tjejen! Riktigt grymt jobbat 😀 Massa kramar till dig, tack för att du delade din story med oss <3

 

  1. Skitbra jobbat av henne! 🙂 

  2. Herregud så fin, vilket starkt jobb! Verkligen beundransvärd tjej :)Och du också såklart, Ellen 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..