ANNONS

Inspo Thu, 16 May 2013 10:10:00 +0200

/

– Hej Ellen! 

Tack för att du delar med dig så mycket av din träning och ditt liv. 
Du inspirerar verkligen. Jag har egentligen inga "problem" med att hitta motivationen till att gå till gymmet. Är där 5 gånger i veckan och har ett bra träningssystem. Men din blogg har verkligen gett mig tips på hur jag kan utveckla min träning och bli ännu bättre! 
Men nu till powerwalken. Jag brukar vara duktig på att powerwalka på helgerna, men har aldrig ställt klockan på veckorna för att göra det innan frukost. Min bortförklaring är att jag inte hinner! Men idag ställde jag klockan tidigt och kom på den briljanta idéen att powerwalka till gymmet. 
Trodde att det skulle göra mig trött och seg men fan vilken energi jag fick. 
Körde sedan mitt planerade axel, biceps och triceps pass. Adrenalinet sprutade och jag avslutade till och med på löpbandet (hatar att springa egentligen)  I morgon ställer jag klockan igen. Sist men inte minst, fortsätt kämpa du kommer klara dina mål. Och jag är så nyfiken på att se dig på mållinjen! 
Kram Erica  ericadahlin@instagram

bild-82

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00