ANNONS

Idrottsskadecenter – Martin Löwgren

/

Hej!

I måndags efetrmiddag var jag på Idrottskadecenter och träffade min personliga tränare Martin Löwgren. Jag var där för kolla vad jag fått för resultat under de sju veckorna som jag har dietat. För sju veckor sedan hade jag en fettprocent på 21,8% och målet under de här veckorna var att gå ner till en procemt på 18% kroppsfett. 

När jag satt på bussen påväg till Martin så var jag så nervös att jag mådde illa, jag var osäker på om jag skulle ha kommit ner hela vägen till 18% eller om jag skulle gå från Martin och vara besviken på mig själv. När jag gick därifrån var jag stolt över mig själv. 

Jag hade fått mycket bättre resultat än väntat, på sju veckor har jag gått ner från 21,8% kroppsfett till 15,8% fett. Förstår ni vilken lycka?! 

Under dessa sju veckor har jag:

Gått från 21,8% fett till 15,8% fett.

Axlar: Tappat 1 centimer

Mitt över bröstet: Tappat 4 centimeter

Bröstkorgen(Under brösten): Tappat 2 centimeter

Överarm: Tappat 1 centimeter

Midja: Tappat 10 centimeter

Magen (Över naveln): Tappat 12 centimeter

Rumpa: Tappat 1 centimeter

Lår: Tappat 1 centimeter. 

Jag är verkligen jättejättenöjd med mina resultat! Jag har lyckats bibehålla min muskelmassa och faktiskt lagt på mig lite nu under den här tiden trots att jag ligger på ett underskott vilket är ovanligt, jag har tappat 10 centimeter runt midjan och 6 procent fett. Nu ökar vi tempot lite och siktar mot att komma ner till en fettprocent på 10-12%. Så det är bara för mig att ligga i på gymmet och med mina promenader samt diet nu de kommande veckorna. Jag har Martin vid min sida genom hela processen så det känns bra med stöd. 

Martin har ett privat gym på Östermalm Stockholm, är du intresserad så finns mer info om det HÄR. Samt om man är intresserad av att anlita Martin som tränare så kan man också anlita honom där på den sidan.  

 

img_184

Så här ser gymmet ut.

Hello!
 
On Monday afternoon I was at my personal trainers private gym and met my trainer Martin Löwgren. I was there to check out what I got for results during the seven weeks I’ve been on my diet. Seven weeks ago I had a fat percentage of 21.8% and the target during these weeks was to go down to a procent 18% body fat.
 
As I sat on the bus on my way to Martin, I was so nervous I felt sick, I was unsure if I would have come all the way down to 18% or if I would go from Martin and be disappointed in myself. When I left, I was proud of myself.
I had much better results than expected, at seven weeks, I have gone down from 21.8% body fat to 15.8% fat. Do you understand what happiness I felt?!
 
During these seven weeks I have:
 
Gone from 21.8% fat, 15.8% fat.
Shoulders: Dropped 1 centimer
My chest: Lost 4 centimeter
Chest (Under breasts): Dropped 2 centimeters
Upper Arm: Lost 1 centimeter
Waist: Dropped 10 centimeters
Belly (belly button): Dropped 12 centimeters
Buttom: Lost 1 centimeter
Thigh: Lost 1 centimeter.
 
I am really pleased with my results! I’ve managed to maintain my muscle mass and actually put on a bit now during this time even though I was lying on a deficit which is rare, I’ve lost 10 centimeters around the waist and 6 percent fat. Now we will step this up a level and aim to get down to a body fat percentage of 10-12%. So it’s just for me to be keep working in the gym and go out for my power walks and keep my diet in track  now the coming weeks. I have Martin at my side through the whole process so it feels good with lots of support.
8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00