BMR Angel pink tank

När jag var i Göteborg i helgen och stod i BMRs monter så fick vi alla BMR Angels  lite tränings kläder med Bmr angel tryck på. Bland annat den här rosa Better Bodies tröjan. Jag tycker att den är grymt snygg och dessutom så satt den väldigt bra också.

 

Den som jag har med BMRs tryck går inte att köpa men jag letade fram den utan vårat tryck och den finns HÄR. 😀 Jag har storlek Small i min.

 

DSC_0015

DSC_0026

DSC_0053

 

When I was in Gothenburg this weekend and stood in BMRs booth me and all the other BMR angels got workout clothes with BMR angel print. Among other things, this pink Better Bodies tank. I think that is awesome looking, also it has a gret fit.

 

 

The one I have with BMRs print can not be bought but I was looking around to find the tank without our BMR print and found it HERE. 😀 I have a size Small.

 

 1. Hej Ellen! Jag skulle verkligen upskatta om du kunde svara på min fråga, du har alltid så himla bra tips och tankar när det gäller sånt här! Jag köpte precis Ica vanilj kvarg och den var super god, smakar precis som vanilj kesellen förutom att den innehåller bara 0,2 procent fett vilket jag tyckte verkade super. Dock så upptäckte jag sedan att den innehöll en del socker. Jag undrar bara om du vet eller har några synpunkter om den? Kan den jämföras med Icas naturella variant och kan jag då äta de som jag brukar till frukost eller är det himla stor skillnad på dem? Hjälp mig hakar alltid upp mig på sånt här!

 2. :) skriver:

  Riktigt snyggt linne 😀 Föresten, du har inte lust att skriva ett inlägg om hur du mår och känner angående din träning/kroppsförändring och hur det mår? Det är svårt för vissa tror jag att förstå hur det är gå på dieter och/eller träna så mycket som du gör(jag också). Alla dagar är ju inte megabra, man har svackor etc 🙂 Vore kul att höra hur det är för dig 🙂

 3. :) skriver:

  hej! först o främst vilken bra blogg! jag har en liten fråga, hur blir man en bmr angel? hur gick det till när du blev förfrågad? är själv intresserad av att en dag bli det! fortsatt lycka till med träningen, kram!

 4. Sjukt snygg linne, du jobbat hårt och det syns!

 5. Clara skriver:

  Hej Ellen!!Du gör ett fantastiskt jobb och inspirerar något otroligt. En riktig fighter. Du visar att allt är möjligt om man satsar på sina drömmar och inte ger upp! Det syns verkligen hur hårt du jobbat och din form är grym!! Mittenbilden på i lägget är kickas??? ps! Du borde le med tänderna oftare för du har det härligaste leendetTack för att du inspirerar! Keep doing your thingKram på dig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..