Long day

Godkväll!

Jag har haft en lång men väldigt mysig julafton. Den började med ett riktigt svettigt rygg pass på gymmet. Jag har aldrig i miyt liv kört så intesivt som jag gjorde idag, det blev ett 35 minuters pass som jag hann med alla vanliga övningar som jag brukar med ca 3-4 set i varje. Det flöt på fint! Men svettigt som sagt 😉

Efter gymmert åkte jag och min pojkvän ut till Värmdö där hans små kusiner bor, vi åt god jul lunch och umgicks för att senare vid tre tiden dra oss hemåt igen och jag har suttit med min familj och kusiner och kolalt på kalle anka, vi fick även en jultome på besök för förtsa gången på flera år eftersom att mina kusiner är så pass små. Sen har vi ätit ännu mer mat, jag är så mätt att jag snart spricker 😀

Hoppas att ni har haft en fin jul också. Kram på er.

DSC_0009

Me and my cousin Alma.

DSC_0013

DSC_0001
And my other little cosuin Walter.

DSC_0020

Good afternoon!
 
I’ve had a long but very cozy Christmas eve. It started with a really sweaty back workouts at the gym. I have never in my life driven as intensively as I did today, it became a 35-minute workouts that I did with all the usual exercises that I usually do with about 3-4 sets each. Everything went fine! But sweaty as I said 😉
 
After the gym me and  my boyfriend drove  out to Värmdö where his little cousins ??live, we ate delicious Christmas lunch and socialized and later at three time we did druve  back home and I’ve been sitting with my family and cousins ??and watched  Donald Duck, ”santa” even came on a visit us for the first time in years since my cousins ??are so small. Then we have eaten more food, I’m so full that I will burst soon 😀
 
Hope you had a nice Christmas too. xxx

 

  1. Celine skriver:

    Har dina föräldrar skilt sig nyligen eller var delängesedan ? Har för mig att dina föräldrar bodde ihop och vartillsammans för ett tag sedan? Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..