Marc Jacobs Honey EdP

Den här godingen fick jag av min mamma i julklapp och jag bara måste tippsa er om den. Det är min nya favorit där hemma, inte bara för att den har en så otroligt fin flaska men innehållet doftar helt fantastiskt! 

Den är från Marc Jacobs och heter honey. På eleven.se beskrivs parfymen så här: Doften öppnar med friska gröna päron som blandas med en stänk av fruktig punch och saftig mandarin. I hjärtat finner vi härliga blomstrande noter av apelsinblom som tillsammans med nektar från kaprifol och saftig persika bildar en sprudlande feminin arom! Doften avrundas med varm glädje i form av honung, vanilj och lena träaromer. Ett gyllene avslut på denna fantastiska doft som fyller hela dig med ett härligt eufori!

Den här rekommenderar jag verkligen. Vill också avsluta med att säga tack till min fina mamma som gav den till mig. I love you. 

Klicka HÄR för att komma till produkten på eleven.se 

DSC_0066

DSC_0069

DSC_0072

This lovely did I get from my mom for Christmas and I just have to tip you about it. It’s my new favorite at home, not only because it has such an incredibly adorable bottle but the content smells absolutely amazing!

 
It is from Marc Jacobs and named Honey. On eleven.se its described the perfume as follows: The fragrance opens with fresh green pears mixed with a splash of fruity punch and juicy mandarin. In the center we find the glorious blossoming notes of orange blossom, which together with the nectar from honeysuckle and juicy peach form an exuberant feminine flavor! The scent is rounded off with warm joy in the form of honey, vanilla and smooth träaromer. A golden finale to a fantastic scent filling you with a glorious euphoria!
 
This one I really recommend. Also I want to finish by saying thank you to my lovely mother who gave it to me. I love you.
 

 

  1. felicia skriver:

    Kan du inte visa upp alla dina julklappar? 😀 Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..