ANNONS

Hard rock cafe

/

Igår kväll var jag och min pojkvän ute och åt middag, vi kom iväg väldigt sent och var i stan först vid elva tiden på kvällen. Många resturanger var redan påväg att stänga så vi satte oss på Hard Rock Cafe. Jag gillar det ställlet, när jag och Jesper var på Mallorca i Sommras åt vi där några gånger men ingen av oss har faktiskt varit på Hard Rock i Sverige konstigt nog… Men nu var det dags och Jesper beställde in en stor Natcho tallrik och jag beställde in en helt fantastisk sallad med massa gott i, bland annat kyckling, bacon, avokado och ost. Salladen var så mäktig att jag var tvungen att ta en paus i mitt ätande ca 3 gånger innan jag orkade äta upp den…

Mätta och belåtna åkte vi hem ganska sent på natten och vaknade nu vid halv två på eftermiddagen. Eller jag vaknade nu, Jesper ligger fortfarande och sover. Det var riktigt länge sen som jag sov ut, jag har sällt min klocka varje dag det här lovet för att jag ska upp och göra saker men idag sov jag ut och det var så skönt! 

DSC_0001

DSC_0003

DSC_0010

Last night me and my boyfriend went out for dinner , we came away very late and was in city first ateleven o’clock in the evening. Many restaurants were already about to close so we went to Hard Rock Cafe. I like that place, when I and Jesper was in Mallorca last summer we ate there a few times but none of us have actually been at Hard Rock in Sweden strangely … But now it was time and Jesper ordered a large Natcho plate and I ordered a totally awesome salad with all kinds of stuff in , including chicken , bacon, avocado and cheese. The salad was so powerful that I  had to take a break in my eating about 3 times before I could eat it all up …
 
Full and satisfied we went home quite late at night and now we woke up at half past one in the afternoon. Or I woke up now , Jesper is still asleep. It was really a long time since I slept out, I have been setting my alarmvwatch every day this holliday for me to up and do things but today I slept out and it was so nice !
1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00