ANNONS

Glitter – Jewlery

/

Hej!

Ikväll är det nyår. Jag har på mig en hel svart klänning och piffat med extra glittrigt smink ikväll samt lite fina smycken. Det är faktiskt på grund av smyckena som jag skriver nu för jag kände att jag så gärna ville visa dem för er. 

De kommer att komma ut nu till våren att köpa i butiken Glitter. Jag tycker att de är supersnygga och hyfsat enkla att matcha om man nu vill piffa upp en enkel outfit lite extra. 😀

smycken
Hello!
 
Tonight is New Year’s Eve. I’m wearing a full black dress and buffed with extra glittery makeup tonight and some fine jewelry. It is actually because of the jewelery I am now writing, I felt that they were so gorgues that I wanted to show the to you guys! hihi
 
They will be coming out this spring to buy the store Glitter. I think they are super stylish and pretty easy to match if one wants to spruce up a simple outfit a little extra. 😀
5
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00