Come out of your comfort zone.

 

 

Det var flera av er som nappade på att dra igång veckans utmaning igen och det kom in flera tips i kommentarsfältet på olika utmaningar. Jag tänkte att jag kommer att variera veckoutmaningarna mellan utmaningar som utmanar oss på det fysiska planet, alltså träningsutmaningar men även utmaningar som är menat att hjälpa oss mer med vårt välmående. Det är viktigt att inte glömma att träning och att leva hälsosamt inte bara handlar om att äta bra mat och att träna utan också om hur vi mår på det mentala planet. 

 

Den här veckan utmanar jag er att pröva någonting nytt. Något som du aldrig har gjort förut! Gör något som är främmande för dig. Kom ut ur din komfort zon och gör något som du annars inte skulle göra, säg ja när du egentligen skulle säga nej och testa på nya saker! Exempel:

 

– Ät något som du aldrig ätit förut. 

– Räck upp handen i skolan och prata inför klassen även om du egentligen är den som gärna sitter längst bak och inte pratar gärna.

– Säg hej till den söta killen/tjejen som du spanat in men aldrig vågat prata med.

– Gå på Zumba och släpp alla dina gränser, go crazy! 

– Pröva på att åka rullskridskor. 

– Gör en ny övning på gymmet. 

 

Kommentera gärna om ni är med och skriv vad du tänker pröva den här veckan! När du klarat utmaningen, ta en bild och skriv en liten utvärdering och maila till fitspooration@hotmail.se och döp mailet till ”Veckans Utmaning” samt länka till din blogg/instagram så sätter jag ihop ett inlägg med era bilder och utvärderingar här på söndag! NU KÖR VI!

 

// There were several of you who jumped on to launch this week’s challenge again and it came up several tips in the comment field on different challenges. I figured I will vary the weekly challenges between challenges that challenge us on the physical plane, thus training challenges but also challenges that are meant to help us more with our well-being. It is important to remember that exercise and healthy living is not only about eating good food and exercising, but also about how we feel on the mental plane.

 

This week I challenge you to try something new. Something that you ‘ve never done before! Do something that is foreign to you. Come out of your comfort zone and do something that you would not otherwise do, say yes to something that you usually would say no to and try new things ! example:

 

– Eat something you’ve never eaten before.
– Raise your hand in  school and talk to the class even if you really are the one who likes to sit at the back and does not like to talk.

– Say hello to that cute guy / girl you had your eye on but never dared to talk to.
– Join the Zumba class in your gym and release all your limits, go crazy!
– Try to go roller skating.
– Try a new exercise at the gym.

 

Please comment if you’re in, and what you intend to try this week! When you complete the challenge, take a picture and write a small review and mail to fitspooration@hotmail.se and name the email to ”Week Challenge” and link to your blog / instagram and I’ll put together a post with your pictures and texts here on the blog at Sunday! NOW LETS GO! //

 

 

 1. ... skriver:

  Åh vad man önskar att man vågade den andra och den tredje ^^

 2. Amanda skriver:

  Vilken rolig veckans-utmaning 😀 jag är definitivt med på denna utmaning.

 3. Jenny skriver:

  I’m in. I will try matcha tea. I bought it half a year ago and I will finally try it this week.

  The challenge is a really good idea.

  Greetings
  Jenny

 4. Linn skriver:

  Jeg skal utfordre meg på å spise en is på en hverdag i denne uka. Uten å kompensere på resten av måltidene. Dette er en stor utfordring for meg, fordi jeg har veldig store vansker med å unne meg noe ”usunt” i ukedagene…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..