ANNONS

Don’t forget this!

/

Tip, try this abs exercise!

Hej kompisar!

Nu är det torsdag och drygt halva veckan har gått, jag tänkte bara påminna om den här veckans utmaning som är att man ska pröva något nytt, komma ut ur sin komfort zon. Jag har redan fått en del mail med bilder och utvärderingar på hur veckan gått och vad man ar gjort för att utmana sig själv. Det är superkul och jag hoppas på att få in lite fler mail. 

Har du missat detta helt kika HÄR för att läsa om utmaningen och häng på du med! 

// Hello Friends!

Now it’s Thursday and just over half the week has passed, I thought I wanted to send out a  reminder, this week’s challenge is that you should try something new, get out of  your comfort zone. I have already received some emails with pictures and texts from you guys about how the week went and what you have done to challenge yourself. It’s super fun and I hope to get some more emails.

If you have missed this entirely click HERE to read about the challenge and join the community! //

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00