Don’t forget this!

Tip, try this abs exercise!

 

Hej kompisar!

 

Nu är det torsdag och drygt halva veckan har gått, jag tänkte bara påminna om den här veckans utmaning som är att man ska pröva något nytt, komma ut ur sin komfort zon. Jag har redan fått en del mail med bilder och utvärderingar på hur veckan gått och vad man ar gjort för att utmana sig själv. Det är superkul och jag hoppas på att få in lite fler mail. 

 

Har du missat detta helt kika HÄR för att läsa om utmaningen och häng på du med! 

 

// Hello Friends!

 

Now it’s Thursday and just over half the week has passed, I thought I wanted to send out a  reminder, this week’s challenge is that you should try something new, get out of  your comfort zone. I have already received some emails with pictures and texts from you guys about how the week went and what you have done to challenge yourself. It’s super fun and I hope to get some more emails.

 

If you have missed this entirely click HERE to read about the challenge and join the community! //

 

 1. Adele skriver:

  den övningen är grym!

 2. Hej! Jag har sett massa bilder på instagram med texterna ”Pre Workout, Intra Workout och Post Workout” i matsammanhang. Jag har blivit lite fundersam och undrar nu vad detta betyder?
  Fortsätt med det du gör, du är grym!!

 3. Elin skriver:

  Jag har testat att gå på ett Box-pass,och det var jättekul!Det måste jag göra fler gånger!XD

 4. Elin skriver:

  Jag har testat att gå på ett Box-pass,och det var jättekul!Det måste jag göra fler gånger!XD

 5. nicky skriver:

  Hej på dej!
  Jag är en tjej på sexton år, runt 175cm lång och väger 52kg. Har alltid varit väldigt smal, ända sedan jag var ett litet barn. Nu har jag ändå blivit trött på att höra kommentarer som ”börja käka lite mat, du är ju så smal” och andra kommentarer om att jag skulle vara anorektiker. Har aldrig varit det, har fått min smalhet i generna från föräldrarna. Fast jag äter och äter, tycks jag ändå inte få någon viktökning alls… Det är frustrerande då jag hållit på med gym redan i ett och ett halft år ungefär, ändå känns det som om jag fortfarande är i startpunkten. Min fråga till dej angår om mat och träning; skulle du ha några tips hur jag skulle kunna öka min vikt så att jag skulle märka det? Tips om träning och mat/mellanmål/kalorimängder o.s.v Skulle vara super tacksam för svar! Tack! Kram:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..