ANNONS

A better day :)

/

Godmorgon!

Idag är jag ledig från utbildningen på SAFE. Vilket jag tycker är riktigt skönt, den här veckan har varit mycket. Det har varit mycket för att det har varit mycket nya intryck i ett klassrum med människor man aldrig träffat förut och det har varit många ord, termer och ren fakta att ta in samt mindre mat, mycket träning och brist på sömn, MEN det har varit himla kul också och jag har träffat många fina människor och lärt mig massa nya saker som jag sen ska ta vidare i mitt kommande yrke och vissa saker kan vara intressant för er att få läsa om här i bloggen också. 🙂 

Men jag är trött efter den här veckan och igår när jag kom hem från gymmet efter att jag duschat så somnade jag rakt av med kläderna på. Jag skulle gå ner och äta middag men av någon anledning så la jag mig bara på sängen i några minuter och jag somnade direkt och vaknade klockan halv tre på morgonen och kom fram till att jag lika gärna kunde sova vidare. 

Idag vaknade jag på rätt sida, helt utvilad! Jag gick min 60 minuters power walk och nu har jag haft en mysig frukost med min pojkvän bestående av 3 WASA Sport knäcke 100% fullkorn med kalkon och paprika, till det en protein shake, omega-3 och glutamin. Jag gymmar som ni vet på FLEX Sportsclub och de har precis tagit in ett eget kosttillskott märke, bland annat proteinpulver så jag var tvungen att köpa en påse och testa. Jag köpte smaken jordgubbe och mixade en skopa med vatten och is. Super god! Så den är ett tips att testa, den var billig dessutom 159:- för en medlem och lite mer för andra. 🙂

 

// Good morning!

Today is my day off from my education on But I’m tired after this week and yesterday when I got home from the gym after I showered I went to sleep straight off with my clothes on. I would go down and have dinner but for some reason,  I laid on bed for a few minutes and I fell asleep and woke up at half past three in the morning and decided that I might as well sleep on.

Today I woke up on the right side, totally refreshed! I did my 60 minute power walk and now I had a nice breakfast with my boyfriend consisting of 3 WASA Sports crisp bread 100% whole grain with turkey and peppers, to that I had a protein shake, omega-3 and glutamine. //

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00