ANNONS

A day at SAFE

/


// Pic from last weeks back session. //

 

Förmiddagen spenderades på gymmet där vi fick lära oss teknik i arm, axlar och bröst övningar bland annat och nu på eftermiddagen så sitter vi i klassrummet med våra anteckningsblock och går genom grundläggande kost. Jag tycker att det är superintressant, det med kosten alltså. Hur kroppen regerar på olika mat osv, det är väldigt individuellt dock men det finns speciella riktlinjer man kan arbeta efter. 🙂 

Jag är dock väldigt seg idag, det känns som att jag är påväg att bli sjuk. Alla här är lite små förkylda, jag tror att vi smittar varandra eftersom att vi är med varandra 9 timmar om dygnet. Jag själv har nyst i alla fall 12 gånger idag och snorar som bara den. Jag får ta det lite lugnt och verkligen känna efter när jag tränar så att jag inte tar ut mig själv. Men som det känns nu så tror jag inte att det är någon fara.

Jag ska möta upp min pojkvän på gymmet idag, whooopi! Jag älskar när han följer med. Jag vet själv att han inte gillar att träna och att han aldrig har gjort det heller men det betyder så himla mycket för mig att han följer med mig och stöttar mig för att han vet vad  träningen betyder för mig. Det är kul att han vill dela det med mig ibland som idag. Så vi ska köra ett ryggpass tillsammans ikväll när jag kommer hem från SAFE. 

// The morning was spent at the gym where we had to learn technique in arm, shoulder and chest exercises, among other things, and this afternoon we are sitting in the classroom with our notebooks and goes through  basic diet. I think it’s super interesting, the nutrition and who the body responds to the different food etc, it is very individual, however, but there are specific guidelines to work by. 🙂

However, I’m very slow today, it feels like I’m about to get ill. Everyone here has a a small cold, I think we infect each other because we are together 9 hours a day. I have sneezed at least 12 times today and my nose is dripping (kinda). I’ll take it easy and really feel for when I exercise so that I don’t make myself ill for real. But as it seems now  I do not think there is any danger in working out for me.
I’ll meet up with my boyfriend at the gym today, whooopi! I love when he accompanies. I know that he does not like to work out and that he has never done it either but it means very much to me that he’s coming with me and support me because he knows that to workout really means a lot for me. It’s great that he wants to share it with me sometimes like today. So we will do a back session along tonight when I get home from SAFE. //

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00