A day at SAFE


// Pic from last weeks back session. //

 

Förmiddagen spenderades på gymmet där vi fick lära oss teknik i arm, axlar och bröst övningar bland annat och nu på eftermiddagen så sitter vi i klassrummet med våra anteckningsblock och går genom grundläggande kost. Jag tycker att det är superintressant, det med kosten alltså. Hur kroppen regerar på olika mat osv, det är väldigt individuellt dock men det finns speciella riktlinjer man kan arbeta efter. 🙂 

 

Jag är dock väldigt seg idag, det känns som att jag är påväg att bli sjuk. Alla här är lite små förkylda, jag tror att vi smittar varandra eftersom att vi är med varandra 9 timmar om dygnet. Jag själv har nyst i alla fall 12 gånger idag och snorar som bara den. Jag får ta det lite lugnt och verkligen känna efter när jag tränar så att jag inte tar ut mig själv. Men som det känns nu så tror jag inte att det är någon fara.

Jag ska möta upp min pojkvän på gymmet idag, whooopi! Jag älskar när han följer med. Jag vet själv att han inte gillar att träna och att han aldrig har gjort det heller men det betyder så himla mycket för mig att han följer med mig och stöttar mig för att han vet vad  träningen betyder för mig. Det är kul att han vill dela det med mig ibland som idag. Så vi ska köra ett ryggpass tillsammans ikväll när jag kommer hem från SAFE. 

 

// The morning was spent at the gym where we had to learn technique in arm, shoulder and chest exercises, among other things, and this afternoon we are sitting in the classroom with our notebooks and goes through  basic diet. I think it’s super interesting, the nutrition and who the body responds to the different food etc, it is very individual, however, but there are specific guidelines to work by. 🙂

 

However, I’m very slow today, it feels like I’m about to get ill. Everyone here has a a small cold, I think we infect each other because we are together 9 hours a day. I have sneezed at least 12 times today and my nose is dripping (kinda). I’ll take it easy and really feel for when I exercise so that I don’t make myself ill for real. But as it seems now  I do not think there is any danger in working out for me.
I’ll meet up with my boyfriend at the gym today, whooopi! I love when he accompanies. I know that he does not like to work out and that he has never done it either but it means very much to me that he’s coming with me and support me because he knows that to workout really means a lot for me. It’s great that he wants to share it with me sometimes like today. So we will do a back session along tonight when I get home from SAFE. //

 

 1. Anonym skriver:

  Hej, först och främst vill jag säga att du är min största förebild. Du är så otroligt stark och fin människa, och jag kan inte med ord förklara hur mycket jag ser upp till dej. Keep going!
  Min fråga är, hur blev du ”fast” för din ätstörning? Liksom när räckte det för dina föräldrar eller hur liksom blev du tagen på bar gärning så att säga. Om du förstår skulle det faktiskt betyda massor om du skulle svara på min fråga, men även bara om du klarar av att bli så personlig.
  Du är grym!

 2. skriver:

  Hej! Sjukt bra blogg har du! Roligt också att du bloggar dagligen! Mem tänkte fråga att skulle du inte kunna skriva ett inlägg om kost? Är själv intresserad av just träning och kost men tyvärr så kan inte jag så mycket om det så undrade om du skulle kunna skriva om det? 🙂

 3. Emelie skriver:

  Då har vi likadana pojkvänner. Älskar när min pojk följer med mig, som han ska göra imorgon för ett benpass. Fast han vill träna mer, men orkar liksom inte med det jobb han har. Men han behöver det för att klara av jobbet också. Så imorgon kommer min dag bli perfekt, för han följer med 😀 ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..