ANNONS

Dreaming about anatomy.

/

Godmorgon och glad midsommar på er!

Eftersom att jag gjorde mina tentor i onsdags så är jag faktiskt ledig fram tills den första juli, vilken lycka! Idag sov jag ut ordentligt, tills klockan halv elva, jag kommer inte ens ihåg senast jag gjorde det. Jag har nog inte sovit ut på över 1,5 månad.

Vet ni vad det värsta är? Jag drömde om läraren på SAFE Education och alla termer han ville att vi skulle lära oss, kroppsanalyser, pronerande fötter och skelett på latin. Herregud, jag måste verkligen stressa ner! I skrivande stund sitter jag faktiskt med en celsius och laddar upp inför min cardio som jag ska ut och göra om en liten stund innan frukost. 🙂 

// Good morning and happy midsummer to you!

Since I did my exams last Wednesday, I’m actually on vacation until July 1, I love it! Today I slept out thoroughly, until half-past eleven, I do not even remember the last time I did it. I probably have not slept out in over 1.5 months.

You know what the worst part is? I dreamed about the teacher on SAFE Education and all terms he wanted us to learn, body analysis, pronating feet and skeleton in Latin. God, I really need to stress down! At this writing, I actually having  a celsius and gearing up for my cardio as I should go out and do in a little while before breakfast. 🙂 //

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00