ANNONS

A smile is contagious.

/

” Hej Ellen,

Även om veckans utmaning var lite annorlunda, så tyckte jag att den var superbra. Jag håller verkligen med dig om att vi tjejer måste bli bättre på att pusha och lyfta varandra, få styrka från varandra istället för att trycka ner.

 

Jag har verkligen försökt tänka på det här och har åtminstone en gång om dagen kommenterat på bilder på Instagram med en positiv kommentar. Jag har inte specifikt gått fram till någon och gett en komplimang, men jag har blivit lite gym-vän med en tjej på mitt gym. Vi är nästan alltid där samtidigt på morgnarna, så nu har vi börjat säga ”hej” och ”hejdå” till varandra när vi ses. Det är kanske inte världens grej, men jag tycker ändå att det värmer lite varje gång och det känns så mycket roligare att hälsa på varandra och vara trevlig, än att kasta elaka blickar, som oftast bara beror på osäkerhet och avundsjuka i alla fall.

 

Jag ser fram emot nästa veckas utmaning och vill återigen säga hur grym jag tycker att du är. Du är min absolut största förebild inom fitness/träning och det är ett sant nöje att följa din resa 🙂

Kram på dig,
Felicia
www.fitnessfelicia.myshowroom.se
Instagram: sebechi ”


Veckan som varit så var utmaningen att vara snälla mot varandra, att visa respekt och inte döma en annan människa utan att egentligen veta något om denne. Jag fick mailet ovan från en av er bloggläsare och jag tycker att det är fantastiskt att flera av er hakade på den här veckan. Det är viktigt att vi tar hand om varandra, och vem vet tjejen som skrev det här mailet ovan har ju till och med fått en ny vän på köpet. Som sagt, ett leende smittar oftast av sig. 🙂
 

// ”Hi Ellen,
Although this week’s challenge was a little different,  I thought it was super. I certainly agree with you that we girls have to get better at pushing and lifting each other, get strength from each other instead of bringing each other down.

I have really tried to think about this and have at least once a day commented on photos on Instagram with a positive comments. I have not specifically gone up to someone and giving a compliment, but I’ve gotten a gym-friend with a girl at my gym. We are almost always there at the same time in the mornings, so now we have started to say ”hello” and ”goodbye” to each other when we meet. It is perhaps not the worlds thing, but I still think it warms a little each time, and it feels so much more fun to greet each other and be nice, but to throw nasty looks, which usually only depends on uncertainty and jealousy anyway.

I look forward to next week’s challenge, and want to say again how awesome I think you are. You are my biggest role model in the fitness / exercise and it is a pleasure to follow your journey 🙂
Hug,
Felicia
www.fitnessfelicia.myshowroom.se
Instagram: sebechi ”

The week that  the challenge was to be kind to one another, to show respect and don’t judge another person without really knowing anything about him. I got the email above from one of your blog readers, and I think it’s great that many of you hooked on this week. It is important that we take care of each other, and who knows the girl who wrote this email above’ve even got a new friend. That said, a smile mostly is contagious. 🙂 //

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00