Circuit workout – control zones.

SAFE Education idag har vi hittills från klockan åtta i morse tills klockan tolv jobbat praktiskt ute i gymmet. En kompis satte ihop ett litet cirkel pass för mig med fokus på kontroll zonerna som hon skulle instruera mig i. Jag tänkte dela med mig av det till er. Det är alltid kul med lite nya övningar, samt att detta är också ett toppen pass om man inte har tid att träna särskilt länge. 🙂

 

// At  


Övning 1: Stående stångrodd med brett grepp – Kör cirka 12 reps innan du går direkt till nästa övning utan vila emellan. 
// Exercise 1: Standing bar row with wide grip – Do about 12 reps before going directly to the next exercise with no rest in between.//


Övning 2: Knäböj med stång – Gör ca 12 reps innan du går direkt till nästa övning utan vila emellan. 
// Exercise 2: Squats with bar – Do about 12 reps before going directly to the next exercise with no rest in between.//


Övning 3: Marklyft med kettle bell – Gör ca 12 reps innan du går direkt till nästa övning utan vila emellan. 
// Exercise 3: Deadlift with a kettle bell –  Do about 12 reps before going directly to the next exercise with no rest in between.//


Övning 4: Statisk övning för mage, ”båten” – Sitt i den här positionen så länge du orkar.
// Exercise 4: Static exercise for abs, ”boat” – Sit in this position as long as you can. //

 

När du har gjort detta så vilar du en minut och sedan gör du om det. Mellan 3-5 varv. 🙂 //Once you have done this then you rest for a minute and then do it again. Between 3-5 times. :)//

 

  1. Annie skriver:

    Vilken bra workout 🙂 Skulle vilja prova sådan cirkuit men problemet med min gym är att man ryms int. Det alltid nån som vill göra nånting precis var jag är 🙁

    Du ser jätte bra ut, lycka och kram till dig!

  2. Ellen skriver:

    Hejsan! Mitt ärende har egentligen inget att göra med ditt inlägg åvan men jag undrar om du någonsin prövat på ABC Diet under den tiden som du fortfarande hade ätstörningar? Jag är bara nyfiken på om det blev några sidoeffekter på grund av den. Jag är medveten om att det finns risker men jag tänkte fråga dig i alla fall. Jag skulle vara väldigt tacksam för ditt svar!
    Du är annars en väldigt fin tjej och du är väldigt duktig, fortsätt i samma banor! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..