ANNONS

DONE!

/

Idag på SAFE Education hade jag praktik under förmiddagen. Jag hade två kunder som jag tog hand om. Det var verkligen roligt men jag var super nervös innan. Jag träffade den första kunden klockan nio och sedan kom nästa vid elva. Jag började med en kort intervju följt av att kunden fick värma upp lite och jag snickrade ihop ett schema och sedan drog vi igång själva passet. Det gick jättebra och min lärare sa att jag inte behöver oroa mig för det praktiska provet i morgon! Pjuh!

Idag var i vilket fall den sista dagen och i morgon har jag mina tentor och praktiska prov. Det känns så skönt och jag har fått mina diplom för alla dela till personlig tränare. Nu ska jag bara fixa morgondagen och förhoppningsvis få min licens också!

// Today on Today was, in which case the last day and tomorrow I have my exams and practical tests. It feels so good and I have received my diplom for every part of personal trainer. Now I’ll just fix tomorrow and hopefully get my license too! //

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00