DONE!

Idag på SAFE Education hade jag praktik under förmiddagen. Jag hade två kunder som jag tog hand om. Det var verkligen roligt men jag var super nervös innan. Jag träffade den första kunden klockan nio och sedan kom nästa vid elva. Jag började med en kort intervju följt av att kunden fick värma upp lite och jag snickrade ihop ett schema och sedan drog vi igång själva passet. Det gick jättebra och min lärare sa att jag inte behöver oroa mig för det praktiska provet i morgon! Pjuh!

 

Idag var i vilket fall den sista dagen och i morgon har jag mina tentor och praktiska prov. Det känns så skönt och jag har fått mina diplom för alla dela till personlig tränare. Nu ska jag bara fixa morgondagen och förhoppningsvis få min licens också!

 

// Today on Today was, in which case the last day and tomorrow I have my exams and practical tests. It feels so good and I have received my diplom for every part of personal trainer. Now I’ll just fix tomorrow and hopefully get my license too! //

 

 1. hulda skriver:

  Hej Ellen!
  Jag har ett stort intresse av att bli pt och fundera på att göra det! Jag har några frågor ! Hur gammal måste man vara för att kunna gå utbildningen och även hur mycket kostar utbildningen på safe education? Din blogg är super bra och den hjälper mig igenom min vardag💖

 2. micho skriver:

  Hej Ellen!
  Kommer du att vara dyr som PT?
  Tänker på oss studenter som inte riktigt har råd med det.

 3. Alex skriver:

  Så stolt över dig sötnos, du är bäst!!!
  All kärlek från din Bonusmamma

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..