ANNONS

Prioritize training

/

 

Att ta tag i träningen och genomföra den kan vara en utmaning bara det i sig. Jag vet att många lovade sig själva att ta tag i träningen till hösten men sen blev det ändå lite mycket med skola och jobb, man är trött på kvällen när man kommer hem och det blev svårt att prioritera träningen ändå. Men jag ser faktiskt det som en ännu bättre anledning till att prioritera träningen. Rensa skallen, komma bort och fokusera på annat. Dessutom får man bra med energi av at träna!

DÄRFÖR utmanar jag er att den här veckan prioritera träningen lite extra. Minst 3 pass vill jag att ni ska få till! Om det är ont om tid så kan ni alltid planera in korta med intensiva pass på 25-30 minuters, spring intervaller på bandet, gå på ett 30 minuters spinning pass på gymmet eller dra på dig löparskorna och dra ut i skogen en vända! 

Kommentera gärna om ni är med! Ta en bild och skriv en liten utvärdering och maila till fitspooration@hotmail.se senare i veckan och döp mailet till ”Veckans Utmaning” samt länka till din blogg/instagram så sätter jag ihop ett inlägg med era bilder och utvärderingar här på söndag! NU KÖR VI!

 

// Taking hold of the training do it can be a challenge just in itself. I know many pledged themselves to take hold of the training in the fall, but then there was still a bit much with school and work, you’re tired in the evening when you come home and it was difficult to prioritize the training anyway. But I actually see it as an even better reason to prioritize training. Clear your head, get away and focus on other things. You also get good energy of training!

THATS WHY I challenge you this week to prioritize  training a little extra. At least 3 sessions! If it is hard to get time you can always plan short intense workouts of 25-30 minutes, running intervals on the treadmill, go to a 30 minute spinning class at the gym or pull on your running shoes and go out and run!

Please comment if you’re in! When you complete the challenge, take a picture and write a small review and mail to fitspooration@hotmail.se and name the email to ”Week Challenge” and link to your blog / instagram and I’ll put together a post with your pictures and texts here on the blog at Sunday! NOW LETS GO! //

 

15
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00