ANNONS

2 grymma tjejer.

/

// Hej Ellen!
Jag har ända sedan du började med Veckans utmaning velat vara med men på ett eller annat sätt har det inte blivit av 🙁 Men nu så, äntligen körde jag! Jag är ganska bra på att prioritera träning eftersom jag går på pass men den här veckan blir lite annorlunda och jag skulle träna måndag och tisdag så när jag såg utmaningen så tänkte jag ”Äsch, jag kör ett pass imorgon också och är med i Veckans Utmaning” och det gjorde jag 🙂
Vill bara tillägga att jag tycker att du är superfin, snäll och jätteduktig! Många styrkekramar från
Maja (http://lillmajja.blogg.se) //

// Hej!

För mig blev det tre löppass då det var veckan innan Stockholm Halvmarathon! Egentligen var det för mig en minskning i min träning för att vila inför loppet, men det blev ändå tre pass.
Pass 1: 10 km
Pass 2: 4,5 km
Pass 3: 21 km Stockholm Halvmarathon!

Min blogg hittas på http://www.nattstad.se/svettig

Tack! /Amanda //

Två grymma tjejer som har köttat på med träningen under veckan! Utmaningen den här veckan var att prioritera träningen, minst 3 pass skulle vi hinna med. Tjejerna ovan skickade mailen ovan med lite fina bilder. Båda riktigt duktiga, Maja som körde ett pass mer än vad hon hade planerat från början och Amanda som sprang totalt 35,5kilometer. Jag blir alltid så imponerad när jag hör om folk som springer långdistans, 21 kilometer?! Herregud, det är helt galet! SNYGGT! 
 
Hur gick det för resten av er? 🙂 
3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00