2 grymma tjejer.

 

// Hej Ellen!
Jag har ända sedan du började med Veckans utmaning velat vara med men på ett eller annat sätt har det inte blivit av 🙁 Men nu så, äntligen körde jag! Jag är ganska bra på att prioritera träning eftersom jag går på pass men den här veckan blir lite annorlunda och jag skulle träna måndag och tisdag så när jag såg utmaningen så tänkte jag ”Äsch, jag kör ett pass imorgon också och är med i Veckans Utmaning” och det gjorde jag 🙂
Vill bara tillägga att jag tycker att du är superfin, snäll och jätteduktig! Många styrkekramar från
Maja (http://lillmajja.blogg.se) //

// Hej!

För mig blev det tre löppass då det var veckan innan Stockholm Halvmarathon! Egentligen var det för mig en minskning i min träning för att vila inför loppet, men det blev ändå tre pass.
Pass 1: 10 km
Pass 2: 4,5 km
Pass 3: 21 km Stockholm Halvmarathon!

Min blogg hittas på http://www.nattstad.se/svettig

Tack! /Amanda //

Två grymma tjejer som har köttat på med träningen under veckan! Utmaningen den här veckan var att prioritera träningen, minst 3 pass skulle vi hinna med. Tjejerna ovan skickade mailen ovan med lite fina bilder. Båda riktigt duktiga, Maja som körde ett pass mer än vad hon hade planerat från början och Amanda som sprang totalt 35,5kilometer. Jag blir alltid så imponerad när jag hör om folk som springer långdistans, 21 kilometer?! Herregud, det är helt galet! SNYGGT! 
 
Hur gick det för resten av er? 🙂 

 

 

 1. maria skriver:

  Har fått till 6 träningspass, bortsett från att ett av dessa pass var DM-tävling i orientering som var idag. Men är riktigt nöjd med denna veckan, har endast fokuserat på teknik på nya övningar hela veckan. Har så svårt att hitta vissa muskelgrupper, men det har gått förvånansvärt bra med tekniken denna veckan! Lyckats att för första gången få träningsvärk i brösten, aldrig fått så bra kontakt där, vilket jag är galet stolt över då jag i princip aldrig känner där när jag tränar bröst.. 🙂

 2. Elin skriver:

  Ville faktiskt vara med på denna utmaningen, men visste att jag hade en tuff vecka med personliga skäl framför mig som gjorde att jag tänkte att de nog inte blir tre pass… Nu rider jag varje dag med men räknar inte in de i min träning! Tränade i måndags, sen fick en kompis med mig i fredags och i söndags tänkte jag att näe, jag hinner ju ett kvällspass! Vilket jag gjorde 😀 jag är nöjd 😀

 3. Julia skriver:

  Jag fick också till 6 pass, vissa bättre än andra, men jag känner mig väldigt nöjd med min träningsinsats verkligen, och jag ska försöka få till en minst lika bra träningsvecka även den här veckan!
  Du är en grym inspiration!
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..