ANNONS

Lets give this a new chance

/

3 pics from my weekend – repost from instagram @fitspooration

 

Jag får be så mycket om ursäkt över att jag har slarvat så med att skriva inlägg här på bloggen nu på senaste. Det är nästan så att jag skäms lite och Malin har skällt på mig nu att jag måste ta tag i mig själv. Den senaste veckan har jag deppat ihop totalt och lagt livet på hyllan. Jättetråkigt verkligen, men men. Man kan inte vara på sitt absolut bästa humör hela tiden!

Angående min operation så mår jag i vilket fall bättre nu och jag är tillbaka i skolan. Det bästa av allt (förutom att jag är väldigt nöjd med resultatet) är att jag äntligen kan sova på sidan igen! Jag gillar inte hela grejen med att ha så ont att man måste ligga stel som en pinne i sängen på rygg… 😉 

// I must ask your pardon that I have been careless as to post here on the blog now at last. It’s almost as if I am a little ashamed and Malin have ranted at me now that I have to grab myself. The past week I have been losing myself and I have been putting life on the shelf. Very sad indeed, but well. One can not be at their absolute best mood all the time!

Regarding my surgery I feel in any case better now and I’m back in school. The best of everything (except that I’m very happy with the results) is that I can finally sleep ”on the side” again! I do not like the whole point of having so much pain that you have to lie stiff as a stick in the bed on your back …;) //

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00