Beauty lounge STHLM

 

 

 

 

 

 

 

 

Ikväll var invigningen på Salong Beauty Lounge STHLM. Det var trevligt och väldigt mycket folk, va kul att det var så många som kom. Det bjöds på lite snittar och bubbel för de som ville och så var det lite extra erbjudanden på behandlingar. Jag tänker låta bilderna tala för eventet och sedan vill jag be er fina som tog bilder med mig om ni vill maila dem till mig så att jag också får se dem? fitspooration@hotmail.se 🙂 

 

// Tonight was the opening of the Salon Beauty Lounge STHLM. It was nice and a lot of people, huh fun that there were so many who came. There were some canapés and champagne for those who wanted and so it was a bit special offers on treatments. I’m going to let the pictures speak for the event and then I want to ask you fine that took pictures with me if you want to email them to me so that I also get to see them? fitspooration@hotmail.se 🙂 //

 

 1. Anonym skriver:

  Jaha så du raderar allt negativt underade vell när det Aldrig kommer nått negativt som det kommer till alla bloggare nångång så du vågar inte ens stå för det du är…

 2. Gunilla skriver:

  Det är bara bra att du tar bort inlägg från haters. Man blir bara ledsen av att läsa kommentarer från de som mår så dåligt att dom måste spy galla på nätet.
  Jag följer din blogg för att du gör mig glad och känslan av att jag också kan förändra mitt liv. ??

 3. Hei fra Norge!
  Jeg har selv tatt silikon og vet hvor kjedelig det er å vente på å få begynne med trening igjen, men ventetiden er viktig for resultatet og kroppen generelt! Det er ikke fordi du ikke klarer å trene på grunn av smerter du skal vente, men fordi at når man trener setter man i gang mange prosesser i kroppen. Man stresser rett og slett kroppen, og etter en så omfattende operasjon trenger kroppen hvile. Selv om man ikke trener brystene direkte så er hele kroppen delaktig i en treningsøkt. Min anbefaling til deg er å vente helt ut tiden legen forteller deg så du ikke skal oppleve noen komplikasjoner senere 🙂
  Håper du forstår hva jeg skriver selv om det er norsk 🙂
  kram

 4. Ellen skriver:

  Tycker inte det ser ut som du gjort brösten? 🙁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..