ANNONS

Ute på språng

/

Hektiskt dag idag, jag har varit i skolan, hunnit med ett möte och sedan har jag hängt med Linus på några av hans ärenden mest som sällskap. Just nu sitter jag ensam på Espresso house och drar ut på tiden med en pepsi max, jag ska strax iväg på ett event på Hilton slussen och sen ikväll är det som ni vet invigning på salong Beauty Lounge STHLM på Kungsholmen, jag hoppas verkligen att några av er kommer dit och delar kvällen med mig och de andra tjejerna. Himla kul kommer det att bli. 🙂 

På tal om ingenting så vill jag säga tack för tipsen på blogginlägg. En frågestund var efterfrågad hos flera, mer matbilder, tränings musik etc. Det ska bli! Det är svårt att driva en träningsblogg och inte få träna ska ni veta. 😉 

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00