ANNONS

Life

/

IMG_5583

This morning

åh herregud, igår var en av de värsta dagarna i mitt liv skulle jag nästan vilja påstå. Jag mådde så dåigt. Jag vaknade klockan sju på morgonen för att jag hade sån fruktansvärd kramp i nedre delen av magen. Så pass att jag inte kunde röra mig och jag fick feber och började svettas för att jag hade så ont. Jag låg så i kramp från 7 på morgonen tills två på natten då jag fortfarande hade fruktansvärt ont men jag lyckades somna. Ringde vårdguiden som direkt skickade mig till gynekolog akuten på SÖS.

Jag som ni vet har kört utan preventivmedel nu i 2 år cirka då jag mådde dåligt av Ppiller, särskilt försiktig har jag varit nu när jag dessutom har fel på hormonerna. Men jag började igen för 3 dagar sedan och de på akuten sa att det tror att problemet som uppstod har med just det att göra och att det är för att kroppen ställer om sig. Jag vet inte, jag mår bättre idag men har fortfarande lite ont. Men inte alls som igår, jag är inte särskilt känslig men igår låg jag i sängen och grät. Hemskt. Hoppas att detta kommer att fungera. 

// oh my goodness, yesterday was one of the worst days of my life I would almost say. I felt so bad. I woke up at seven in the morning because I had such terrible cramps in the lower abdomen. So much that I could not move and I got a fever and began to sweat because I had so much pain. I was like that convulsively from 7 in the morning until two in the morning when I still had terrible pain but I managed to fall asleep. I called the care guide that directly sent me to the gynecologist emergency room at the hospital.

I, as you know, has run without contraception now for 2 years since I felt bad of birth control pills. But I started again 3 days ago and in the emergency room said it believes that the problem that occurred is because of that particular reason and that it is for the body resets itself. I do not know, I feel better today but still a bit sore. But nothing like yesterday, I’m not very sensitive but yesterday I lay in bed and cried. Terrible. I hope that this will work. //
6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00