ANNONS

New nails

/

P1200048
PicMonkey Collage

Några bilder som togs förra veckan när jag var hos min fina Märta och fixade naglarna. Förkyld och febrig var jag där, men det var det värt för fina naglar fick jag. Jag tänkte bar berätta det att Märta har 20% rabatt hela januari månad om man vill gå och fixa naglarna hos henne. Hur bra? Själv gjorde jag rosa med lite fina stenar på, prinsessnaglar som vanligt 🙂 

Vill du boka tid hos Märta kan du göra det HÄR, glöm inte att kika hennes instagram också @nailsbyms 

// Some pictures that were taken last week when I was with my sweet Märta and fixed my nails. I had a cold and was feverish, I was there, but it was worth it for the nice nails I got. I thought the to tell you that Martha has 20% off the entire month of January if you want to go and fix your nails with her. How good? I myself  made pink with some nice sparkle on, princess nails as usual 🙂

Do not forget to check her instagram also @nailsbyms //
5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00