ANNONS

Finest Awards – Nominate

/

IMG_5419

Jag fick ett mail från Finest.se igår där de sa att de hade satt datumet för finest awards, 25e mars på Cafe Opera. SÅ KUL!! Detta är som ni säkert redan vet Sveriges största blogg- och nöjes pris och det är nu sjätte året i rad som Finest Awards hålls. Jag har aldrig varit med eftersom att jag varit under 18 år men i år har jag en chans att vara med på galan. 🙂 Det finns många bra bloggar i Sverige men jag skulle tycka att det vore himla kul att få va med i vilket fall någon gång 🙂 

I vilket fall så stod det i mailet att man nu kan börja nominera sina favoritbloggar i de olika kategorierna. Det finns ett gäng kategorier och om ni tycker att jag skulle passa i någon av dem så skulle det betyda mycket om ni ville nominera mig. <3 Hur som så kan man i vilket fall nominera sina favorit bloggar en gång varje dag fram tills den 15/2 nu. 🙂 Det gör man HÄR.

// I received an email from Finest.se yesterday where they said they had set the date for finest awards, 25th March at Cafe Opera. SO FUN!! This is, as you probably know already the largest blog price in Sweden and it is now the sixth year in a row that Finest Awards is held. I have never been there since I have been to young, but this year I have a chance to attend the gala. 🙂 There are many good blogs in Sweden but I would think it would be really fun to get right in any case sometime 🙂

In any case, it said in the email that you can now begin to nominate your favorite blogs in each category. There are a bunch of categories and if you think I would fit in any of them, it would mean a lot if you would nominate me. <3 In any case you can now nominate once every day until 15/2. 🙂 and you can do it HERE. //
PicMonkey Collage
6
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00