ANNONS

iiiiiiih, winter

/

P1220019

Detta är just nu. Jag hade intalat mig att det inte skulle bli någon snö i år, jag vet inte riktigt vad jag tänkte. Men av någon anledning så är jag fortfarande förvånad över att det är vinter, eller att det är snö då. Det är inte lite heller utan nu är det så pass att jag faktiskt funderar på om jag måste köpa vinterskor ändå för att inte bli helt blöt och frusen om fötterna… Jag tänker trotsa vintern ett litet tag till i förhoppning om att den ska försvinna. Jag är inte riktigt en vintermänniska utan föredrar värmen alla dagar i veckan. Drömmen vore att flytta från Sverige, till ett ställe där snö inte existerar. Drömma kan man alltid göra. 🙂 

Men nu drar inlägget iväg på fel ämne för den här bloggen. Men det kanske inte gör så mycket. Det är en träningsblogg är det tänkt, men här fick vi lite små prat och tankar jag har just nu. För att inte gå från träningen helt kan jag ju i alla fall meddela att det är ben som står på schemat ikväll, så ikväll kommer ett benpass upp här. Jag tänkte köra på känsla idag, göra vad jag känner för och avvika från mitt schema. Jag gillar det mer, att bara köra det som jag känner för. Passen blir både roligare och mer effektiva då. 🙂 

// This is right now. For some reason I thought that there would be no snow this year, I do not really know what I was thinking. But for some reason, I’m still surprised that it’s winter, or that there is snow. It’s not little either, but now it’s so much that I actually wonder if I have to buy winter shoes anyway to not get completely soaked and frozen… I intend to defy the winter a little while longer in hope that it will go away. I’m not really a winter person and prefer the warmth all days a week. The dream would be to move from Sweden, to a place where snow does not exist. 🙂

But now this post goes of the topic for this blog. But it maybe it does not really matter. The thought is to hold this blog to training but here we got a little small talk and thoughts I have right now. To not  go from training completely, I can at least sy that the plan for my evening is to train legst, so tonight will be a leg workout up here. I’m going to train on  feeling today, doing what I feel and depart from my schedule. I like it more, just run it as I please. The sessions will be both enjoyable and more effective then. 🙂 //
1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00