Leg day – focus booty

IMG_5911_9
IMG_5912_8
IMG_5914_7
IMG_5915_8
IMG_5916
IMG_5917_8
IMG_5918
IMG_5919

Vilket pass idag. Jag var först jättetaggad men sen så kunde jag int fokusera, precis innan jag gick hemifrån tg jag en spegel selfie och postade på instagram och BOOM så blev det ett krig där. Jag blev så frustrerad att jag inte riktigt hittade tillbaka till fokus. Men till er som kommenterade i det lilla kriget där, tack snälla jag har läst allt. fina ni. <3

I vilket fall så tränade jag ben. Det var inte ett jättetufft pass, men det var bra.Jag får ju som sagt inte köra så tufft nu men jag blir liksom aldrig riktigt tillfredställd eller hur man nu vill uttrycka det när jag inte får köra 100% vilket stör mig. Men men, vad ska man göra. Jag kommer i vilket fall ha träningsvärk imorgon så jag är glad ändå!

Knäböj 
2
0 reps * 1 set 20 kg
2
0 reps * 1 set 40 kg
15 reps * 1 set 5
0 kg
12 reps * 2 set 7
0 kg
1
0 reps * 2 set 80 kg
2 reps * 1 set 8
0 kg (nu dog jag) 

Raka marklyft
12-15 reps * 4 set 5
0 kg

Benpress med 1 ben i taget 
12 reps / ben * 4 set 50 kg

Lyft med rumpan med pilates boll – superset – sumo squat med kettlebell 
16 lyft * 12 sumo squat * 4 varv 

// What a session today. At first I was really psyched but then I couldnt focus, just before I left home I took a mirror Selfie and posted on instagram and BOOM it became a war there. I was so frustrated that I didnt really found back to focus. But to you who commented in the little war there, thanks i have read everything. sweet you. <3

In any case, I trained legs. It was not a really tough workout, but it was good. Like I said I cant go so har dright now after my surgery which means I never get quite satisfied since I do not get to do 100% in the gym which bothers me. But well, what can you do. I will in any case be sore tomorrow so I’m happy anyway!
 
squats
20 reps * 1 set of 20 kg
20 reps * 1 set of 40 kg
15 reps * 1 set of 50 kg
12 reps * 2 sets of 70 kg
10 reps * 2 set 80 kg
2 reps * 1 set 80 kg (now I died)
 
Straight leg deadlifts
12-15 reps * 4 sets 50 kg
 
Legpress 1 leg at a time
12 reps / leg * 4 sets 50 kg
 
Lift with your butt with pilates ball – Superset – sumo squat with kettlebell
16 lift * 12 sumo squat * 4 laps //

 

 1. Amanda skriver:

  Ja herregud vilket krig, varför? :S
  Jag ska själv opa mig om 2 veckor snart och är faktiskt rätt nervös, jag har nu bestämt att reducera 50g i varje bröst men jag tror folk iallafall kommer ha åskter. Bara för att man är snygg och redan har relativt stora bröst så tror jag att man kommer få mer kommentarer än någon som kanske inte anser sig själv vara snygg och inte ha några bröst alls. Varför ska jag få fler ”haters” än dom? :S Du gör din grej Ellen, jag gör min. Så länge man stöttar varandra eller hur? 🙂

 2. Malin skriver:

  Fuck Jantelagen.. har också opat brösten och ska tävla i BF. Man måste kunna få se ut hur man vill, annars kommer vi aldrig vara jämnställda. Man måste få vara stolt över sig själv oavsett. Jag blir rörd av alla som försvarade dig i kommentarerna. Det visar att vi tjejer som försvarar varandra kommer lyckas till slut.
   
  Fuck Jante.

 3. Erika skriver:

  Jag var med och krigade. Blir så arg på personer som trycker ner dig! Dom har ingen rätt, och jag förstår inte varför man följer någon bara för att kommentera elaka saker och vara nedlåtande mot någon. Stå på dig Ellen, du är en stor förebild för många, även för mig! Kram!

 4. elina skriver:

  Do you do any cardio workouts or do you just lift? I hate cardio, and I want to gain more muscle mass, do I have to do it?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..