ANNONS

My saviour

/

IMG_5749

Jag har prioriterat bort sömn de senaste nätterna, har legat uppe och smsat fram tills 1-2 på natten varje dag. Att jag aldrig lär mig att avsluta mina konversationer. Så jag är trött den här veckan, riktigt trött. Så min Nocco är räddaren i skolan idag. 

Men det känns bra, det är redan torsdag och av någon anledning känner jag mig taggad att gymma i kväll även om det är ben på schemat. Ben är ju som sagt inte en muskelgrupp jag föredrar att träna även om jag nu gör det 2 gånger i veckan. Men idag känner jag mig taggad, kanske blir passet extra bra ikväll. 🙂 

// I havent put any priority on sleep this week, I have been up and been texting until 1-2 at night every day. I never teach to finish my conversations. So I am tired this week, really tired. So my Nocco is a savior in school today.

But it feels good, it’s already Thursday and for some reason I feel psyched to hit the gym in the evening even though it’s legs on the schedule. Leg day is like I said not one muscle group I prefer to work out even if I do it 2 times a week. But today I feel psyched, maybe the session will be extra good tonight. 🙂 //
0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00