ANNONS

Oatmeal on the stove VS micro

/

P1190007
P1190009
P1190004

Frukost är det bästa målet på dagen, helt klart. Det har alltid varit och kommer alltid att vara. Från sommaren till nu har det varit knäckemackor och en shake, varje morgon. Jag tröttnar inte, inte ens på något så simpelt som wasa sport knäcke utan smör med skinka och paprika. Men nu är det hög tid för en period av havregrynsgröt… 😉 Något jag har tänkt på den här veckan är faktiskt hur stor skillnad på smaken det är när man gör gröten i mikron eller på spisen. Jag brukar göra det på spisen men av någon anledning har jag varit otroligt trött den här veckan och har snoozat så mycket att jag hr tagit den enkla vägen 2 av 3 dagar, havregryn och vatten 2 minuter in i mikron. Snabbt och enkelt, men herregud inte alls lika gott. Det blir så klibbigt på något vis när man gör den i mikron.  

// Breakfast is the best meal of the day, for sure. It always has been and always will be. From summer to now I have been eating crispbread and a protein shake, every morning. I do not get tired of it, even in something as simple as Wasa sport crispbread without butter with ham and peppers. But now it is high time for a period of oatmeal … 😉 Something I’ve thought about this week is actually how big the difference in taste it is when you do the oatmeal in the microwave or on the stove. I usually do it on the stove but of some reason I have been incredibly tired this week and have snoozat so much that I have taken the easy route 2 of 3 days, oatmeal and water 2 minutes in the microwave. Quick and easy, but my God is not nearly as good. It is so tacky  when doing it in the microwave. //

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00