ANNONS

Pre workout

/

P1230024
P1230026
P1230022

Här sitter jag och knaprar riskakor och äter lite keso med fun light. Detta blir min uppladdning inför ett pass på gymmet som jag tänkte dra iväg till inom en timme. Snabba kolhydrater och lite protein och jag är redo. Det blir ett av de lugnare passen idag, axlar står på schemat. Jag överväger dock att prova på ett set militärpress, bara för att känna om det går eller om det fortfarande gör ont, man kan ju alltid testa och känna efter men jag skulle gissa på att det ej kommer att fungera med tanke på att jag fortfarande inte ens kan göra smala latsdrag. Men testa kan man ju alltid göra tänkte jag. 🙂 

Vad tränar ni idag? Eller är det vila som gäller? 🙂 

// Here I sit and nibble rice cakes and eat little cottage cheese with Fun Light. This will be my pre workout snack before a workout at the gym that I thought I would do within an hour. Fast carbohydrates and some protein and I’m ready. It will be one of the quieter sessions today, shoulders are on the schedule. I consider, however, to try out a set military press, just to know if it is possible or if it still hurts, you can always try and feel but I would guess that it will not work because I still cant even do narrow lat puldownsl. But I can always try I guess. 🙂

What are you training? Or is it rest day today? 🙂 //
4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00