ANNONS

Ice slush

/

IMG_6005
IMG_6007
IMG_6008

Detta mina vänner är något utöver det vanliga. Nej men jag tycker att ni ska testa att göra era aminosyror så här. Jag använder mig av ett BCAA från Xtend med smaken Raspberry Blue som jag beställt på gymgrossisten, finns HÄR

Detta är egentligen så simpelt det kan bli men det blir så mycket godare än att bara skaka med vanligt vatten. Jag gör precis som med mina protein shakes, massa is och vatten + 1 skopa Bcaa och så mixar jag det. Detta smakar på riktigt som ice slush, ni vet sådana som man drack när man var liten ibland? Riktigt gott i alla fall att ha med till gymmet. 🙂

// This my friends is something beyond the ordinary. No, but I think you should try to make your amino acids like this. I use a BCAA from Xtend with the flavor Raspberry Blue which I ordered on Gymgrossisten HERE.

This is really as simple as it can be, but it is so much tastier than simply a shake with plain water. I’m doing exactly like I do with my protein shakes, a lot of ice and water + 1 scoop BCAA that I mix in a electric blender. This tastes really like ice slush, you know, those people drank when you were little sometimes? Really good anyway to have the gym. 🙂 //
1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00