ANNONS

WOMENS ATHLETIC HOOD

/

PicMonkey Collage
Can be bought HERE

Detta är då senaste från Better Bodies. Det är 100% polyester så det är ju skönt material, Helene sa att detta är hennes nya favorit. Jag själv funderar på om jag ska klicka hem den från Gymgrossisten. Men jag tycker att det är svårt, alla var så fina 🙁 Men det lutar nog åt den grå med blåa detaljer, himla fin 🙂 

// This is the latest from Better Bodies. It is 100% polyester so it’s comfortable material, Helene said that this is her new favorite. I myself wondering if I should click it home from Gymgrossisten. But I think it’s hard, all three are so nice 🙁 But I think that it will be the gray with blue details, amazingly nice 🙂 //

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00