ANNONS

Insta lately

/

PicMonkey Collage

Här är mina senaste bilder från instagram som jag ej har postat på bloggen. Just idag känns livet väldigt bra, jag failde första dagen på vekans utmaning med att gå och lägga sig i tid då jag kom  säng först vid 12 på natten. Men jag känner mig bra idag, efter gårdagens benpass så var jag på riktigt bra humör och det har hållt  i sig jag till och med har haft extra bra fokus i skolan, så pass bra att jag inte ”hann” gå ner till matsalen för att jag fick sådan flyt i mitt gymnasiearbete. Jag hoppas att mitt humör fortästter så här så kanske jag får till ett bra pass på gymmet ikväll också. 🙂 

//Here are my latest photos from Instagram that I have not posted on the blog. Just today, life feels very good, I did fail the first day of our week challenge – go to bed earlier since I got bed only at 12 at night. But I feel good today, after yesterday’s leg workout I was in really good mood and it has kept itself and I even had extra good focus in school, so good that I did not ”caught” go down for lucnh since I got such a float in my high school work. I hope that my mood continues like this so maybe I get a good workout at the gym tonight too. 🙂 //

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00