ANNONS

Shoulders

/

IMG_6184_4
IMG_6183
IMG_6187_5
IMG_6186_4

Gud, jag är så trött hela tiden. Efter skolan somnade jag och när min klocka ringde och sa nu verkligen måste du till gymmet var jag sådär trött ni vet att man nästan mår lite illa… Jag har kännt mig trött och hängig nu sen i sommras så när jag den 13e ska till läkaren med min förbrännig och det där så ska jag ta upp detta också att jag är trött konstant oavsett om jag sovit 5 eller 11 timmar. Det är jobbigt att vara trött för jag kan inte riktigt fokusera på vad folk säger till mig när de pratar med mig och jag frågar ofta ”ursäkta kan du ta det där igen?” trots att jag lyssnar men huvudet är för trött för att jag ska orka förstå. 

I vilket fall, mitt glada humör som jag pratade om tidigre idag höll i sig till passet precis som jag ville och det gick bra. Jag var på gymmet 3 timmar, varav bara lite över en timme var effektiv träning. Resten av tiden satt jag i ”loungen” och pratade med grabbarna. Bästa 🙂 

Rotatorcuff utåt i cable 

20 reps / arm * 4 set 5 kg 

 

Rotatorcuff uppåt med hantlar 

12 reps / arm * 3 set 4 kg 

 

Axelpress med ryggstöd 

10 reps * 7 set 15 kg 

 

Militärpress 

8-10 reps * 4 set 30 kg 

 

Axellyft åt sidan med hantlar 

15 reps * 3 set 7 kg 

 
Kryssrag i cable 
15 reps * 5 set 7,5 kg 
 
// God, I’m so tired all the time. After school I went to sleep and when my alarm rang and said now you have to get to the gym, I was so so tired you know that you almost feel a little sick… I’ve been feeling tired and lethargic now since last summer so when Im going to the doctor in 2 weeks about my metabolism and all that Im going to talk abot this  constant feeling of tired regardless if I slept 5 or 11 hours. It’s hard to be tired, I can not really focus on what people say to me when they talk  and I often tend to ask, ”Excuse me, you can take that again?” even though I’m listening but the head is too tired to cope with understanding.
 
In any case, my happy mood that I talked about earlier today persisted to the session exactly as I wanted and it went well. I was at the gym three hours, of which only a little over an hour was effective workout. The rest of the time I sat in the ”lounge” and talked with the guys. Best 🙂
 
Rotatorcuff outward in Cable
20 reps / arm * 4 sets of 5 kg
 
Rotatorcuff up with dumbbells
12 reps / arm * 3 Set 4 kg
 
Shoulder Press with backrest
10 reps * 7 sets 15 kg
 
military Press
8-10 reps * 4 sets 30 kg
 
Deltoid rases with dumbbells
15 reps * 3 sets 7 kg
 
Rear delts in Cable
15 reps * 5 sets 7.5 kg //
15
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00