Shoulders

IMG_6184_4
IMG_6183
IMG_6187_5
IMG_6186_4

Gud, jag är så trött hela tiden. Efter skolan somnade jag och när min klocka ringde och sa nu verkligen måste du till gymmet var jag sådär trött ni vet att man nästan mår lite illa… Jag har kännt mig trött och hängig nu sen i sommras så när jag den 13e ska till läkaren med min förbrännig och det där så ska jag ta upp detta också att jag är trött konstant oavsett om jag sovit 5 eller 11 timmar. Det är jobbigt att vara trött för jag kan inte riktigt fokusera på vad folk säger till mig när de pratar med mig och jag frågar ofta ”ursäkta kan du ta det där igen?” trots att jag lyssnar men huvudet är för trött för att jag ska orka förstå. 

I vilket fall, mitt glada humör som jag pratade om tidigre idag höll i sig till passet precis som jag ville och det gick bra. Jag var på gymmet 3 timmar, varav bara lite över en timme var effektiv träning. Resten av tiden satt jag i ”loungen” och pratade med grabbarna. Bästa 🙂 

Rotatorcuff utåt i cable 

20 reps / arm * 4 set 5 kg 

 

Rotatorcuff uppåt med hantlar 

12 reps / arm * 3 set 4 kg 

 

Axelpress med ryggstöd 

10 reps * 7 set 15 kg 

 

Militärpress 

8-10 reps * 4 set 30 kg 

 

Axellyft åt sidan med hantlar 

15 reps * 3 set 7 kg 

 
Kryssrag i cable 
15 reps * 5 set 7,5 kg 
 
// God, I’m so tired all the time. After school I went to sleep and when my alarm rang and said now you have to get to the gym, I was so so tired you know that you almost feel a little sick… I’ve been feeling tired and lethargic now since last summer so when Im going to the doctor in 2 weeks about my metabolism and all that Im going to talk abot this  constant feeling of tired regardless if I slept 5 or 11 hours. It’s hard to be tired, I can not really focus on what people say to me when they talk  and I often tend to ask, ”Excuse me, you can take that again?” even though I’m listening but the head is too tired to cope with understanding.
 
In any case, my happy mood that I talked about earlier today persisted to the session exactly as I wanted and it went well. I was at the gym three hours, of which only a little over an hour was effective workout. The rest of the time I sat in the ”lounge” and talked with the guys. Best 🙂
 
Rotatorcuff outward in Cable
20 reps / arm * 4 sets of 5 kg
 
Rotatorcuff up with dumbbells
12 reps / arm * 3 Set 4 kg
 
Shoulder Press with backrest
10 reps * 7 sets 15 kg
 
military Press
8-10 reps * 4 sets 30 kg
 
Deltoid rases with dumbbells
15 reps * 3 sets 7 kg
 
Rear delts in Cable
15 reps * 5 sets 7.5 kg //
 1. Jag är självklart ingen läkare.. men om det som du upplever och har upplevt under ett tag nu INTE har med din sköldkörtel att göra så skjuter jag migi foten. 
  Har läkarna inte tagit prover på det?
  Det finns många varianter, alltså mer eller mindre allvarliga rubbningar av hormonbalansen. Och efter att ha följt dig i väldigt lång tid, speciellt sen i somras när du började må dåligt.. Så kan det inte ha med något annat att göra?! Eller..?
  Men som sagt, what do I know.. Men om du frågar om det kanske du i bästa fall, kan hjälpa läkarna på traven!   
    

 2. Frida G skriver:

  Håller med Caroline här ovanför och hennes inlägg om Hypoteryos. Jag har också varit extremt trött sen i somras, oro, ångest, inte gått UPP i vikt även fast jag äter som ett djur…Har nästan haft som en liten depression. Fick tips av en kompis att kolla upp sköldkörteln, googlade och insåg att jag har alla sypmtom och att det tydligen är vanligare än man tror. En hormonrubbning i sköldskörteln alltså.

  Jag har ännu inte gått till läkaren vilket är dumt, har svårt att ta tag i sånt där… så än så länge dricker jag celsius. 
  haha åh… 

  Lycka till! Kram
   

 3. Miranda skriver:

  En längre period med för lite sömn tar tid att återställa. Speciellt när du kanske är extra känslig just nu. Ge det iallafall en vecka med ordentlig sömn varje natt så kroppen får återhämta sig. Men visst kan det vara andra saker som också spelar in!

 4. andreea skriver:

  Använder du fortfarande den där waisttrainern? 🙂 gillar du den? 

 5. Silvia skriver:

  kolla om du har järnbrist, en vanlig symptom är att man är supertrött hela tiden. Jag rekommenderar blutsaft från life! Grym järnberikad juice

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..