A relaxing afternoon

P1280154
PicMonkey Collage
IMG_6254

Jag var på Beauty Lounge STHLM igår och träffade både fina Märta och Elisabeth. Hade bokat att fixa både naglar och fransar samma dag, vilken lyx eftermiddag. Eftersom att jag alltid har så mycket för mig så blir eftermiddagar som denna avslappning för mig, bara andas och bli ompysslad och prata med mina fina tjejer. 🙂 

Så här blev naglarna i vilket fall, det är mina egna nu så det känns bra! 🙂 Mörka den här gången. Jag har aldrig gjort det förut, det får mig att känna mig så blek, hehe. Men det blev fint, Märta kan sin grej. 😀 

// I was at Beauty Lounge STHLM yesterday and met both fine Martha and Elizabeth. I had booked to fix both nails and lashes the same day, what a luxury afternoon. Since I always have so much to do  the afternoons as this is relaxation for me, just breathe and be pampered and talk to my beautiful girls. 🙂

This is the end result of my nails your nails in which case, dark this time. I’ve never done it before, hehe it kinda makes me  feel so pale. But it was fine, Martha can her thing. 😀 //
 1. alma skriver:

  Hej Ellen!
  Har en fråga till dig: Det har ju kommit ut  massa olika smakkvarger utan tillsatt socker, är de verkligen så nyttiga som man tror? kan man äta det om man vill bli av med fett?
  Tacksam för svar.
  MVH

 2. Funderar också på att fixa naglarna, det är så jäkla snyggt och piffar upp så sjukt mycket.
   
  Är ni sugna på tips på lite inspiration i vardagen? Kolla in mitt senaste inlägg!
  Kram på er!

 3. Oj då det där blev visst lite konstigt hehe 😉 Sorry

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..