ANNONS

LOHILO – Protein ice cream

/

P1290163
P1290162
P1290164

Igår kom en tjej från LOHILO hem till dörren med ett gäng glasspaket. Jag hade aldrig smakat dem innan, dock hört om dem från andra. Men måste säga att de var riktigt goda! Närinsvärdet är så pass bra att jag knappt kan tro det. Min svaghet är som ni vet glass och detta är nog det bästa som hänt i glasshistorian för man kan äta den utan att få i sig något dåligt, helt ok under diet till och med skulle jag säga så länge man håller sig till  sitt kaloriintag. En burk är cirka 250 kalorier med 21 gram protein. Som en god proteinshake gjord på mjölk… Haha, nej men jag är glad att jag hittade denna! Eller att företaget Lohilo som gör glassen hittade mig kanske man ska säga. 

Det var en trevlig överaskning att få det levererat till dörren. 🙂 Tack snälla!

// Yesterday a girl from LOHILO came to my door with a bunch of ice cream packages. I had never tasted them before, but heard about them from others. But must say they were really good! The nutition value was so good that I could hardly believe it. My weakness is that you know, ice cream and this is probably the best thing that happened in the history of ice cream, I would even sy that this is okey to eat durning diet as long as you stick to the calorie intake you should be on. A jar is about 250 calories with 21 grams of protein. As a good protein shake made with milk … Haha, no, but I’m glad I found this! Or that the company Lohilo that make the ice cream found me maybe I should say.

It was a pleasant surprise to have it delivered to the door. 🙂 Thank you! //
3
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00