Arms in grey

IMG_8508
IMG_8507
IMG_8506
IMG_8505
IMG_8504
IMG_8503
IMG_8501
IMG_8498
IMG_8499

Jag körde armar med Hanna fredags. Riktigt kul pass faktiskt, armar är inte vad jag tycker är roligast om man säger så men det blev automatiskt kul med lite sällskap. Passet gick bra dessutom så det blev ännu roligare. Jag skulle publicerat detta igår men jag sov hela eftermiddagen tyvärr. 

Men bättre sent än aldrig tänkte jag. 

 

Biceps curl med hantlar 

20 reps / arm * 2 set 8 kg 

10 reps / arm * 5 set 12,5 kg 

8 reps / arm * 2 set 15 kg 

 

Triceps pushdown med stång 

12 reps * 5 set 45 kg 

 

Triceps extension i cable 

15 reps * 4 set 40 kg 

 

Over head biceps curl i cable 

10 reps * 1 set 17 kg 

10 reps * 3 set 15 kg 

 

Scullcrushers i cable ned stång på lutad bänk 

20 reps * 1 set 15 kg 

15 reps * 4 set 20 kg 

 

Liggande bicepscurl i cable 

15 reps * 5 set 30 kg 

 
// I did arms with Hanna the other day. Really fun workout actually, arms is not what I think is the most fun if you say so but it automatically became fun with some company. The session went well also so it was even more fun. I’d thought to post this yesterday but I slept all afternoon unfortunately.
 
But better late than never I thought.
 
Biceps curl with dumbbells
20 reps / arm * 2 sets of 8 kg
10 reps / arm * 5 sets 12.5 kg
8 reps / arm * 2 sets of 15 kg
 
Tricep pushdown with rod
12 reps * 5 sets 45 kg
 
Tricep Extension Cable
15 reps * 4 sets 40 kg
 
Over head biceps curl in Cable
10 reps * 1 set of 17 kg
10 reps * 3 sets 15 kg
 
Scullcrushers in cable with rod on inclined bench
20 reps * 1 set of 15 kg
15 reps * 4 sets 20 kg
 
Lying biceps curls in Cable
15 reps * 5 sets 30 kg //
  1. Madde skriver:

    Hej! Såg på din snap story att någon screnshotat din bild och upptäckte sedan att min mobil screenar av sig själv! :O (eller asså det står att den gjort det men det gör den inte) haha så om det var jag som screnshota så är jag inget creep som sparar dina bilder 😉 Hahah

  2. Amanda skriver:

    Jag tänkte precis ställa samma fråga… Jag gjorde också en OP på Proforma för 6 veckor sedan så nästa vecka hade jag tänkt att testa på ben på gymmet nu när man kan röra sig någorlunda iaf. Men hur känns det för armarna/axlarna och om man vill göra situps?

  3. Hej Ellen! 😀 Jag har som du, också genomgått en bröstoperation fast för snart 7 veckor sen (också på Proforma) och har äntligen kommit tillbaka till gymmet och börjat träna igen. Har än så länge bara vågat mig på ben, lite biceps och triceps eftersom axlar och rygg känns för ”läskigt” ännu. De är ju som du vet mer dragövningar osv, vilket känns osäkert. Men när vågade du köra det? när kände du att du kunde börja lyfta ”normalt” igen? kram 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..