ANNONS

Answer about boobs surgery

/

P2110249

Hej Ellen! 

:D
 Jag har som du, också genomgått en bröstoperation fast för snart 7 veckor sen (också på Proforma) och har äntligen kommit tillbaka till gymmet och börjat träna igen. Har än så länge bara vågat mig på ben, lite biceps och triceps eftersom axlar och rygg känns för ”läskigt” ännu. De är ju som du vet mer dragövningar osv, vilket känns osäkert. Men när vågade du köra det? när kände du att du kunde börja lyfta ”normalt” igen? kram 

Åh va kul! Hoppas att du kommer trivas med dina nya boobs 😀 Skönt att komma igång med träningen också. Som svar på din fråga när jag kunde börja lyfta ”normalt” igen så har jag inte kommit dit ännu. Jag lyfter inte som jag gjorde innan ännnu, jag håller igen på vikterna och kör inte alla övningar. Det kommer ta längre tid. I veckan testade jag latsdrag för första gången sen min operation och då körde jag lätt för det kändes i tuttarna helt klart, det gjorde inte ont men det var inte heller direkt skönt. Så jag testade alltså latsdrag först 5 månader efter min operation. Man får nog känna efter lite. 🙂  Lycka till!

// Hi Ellen! 😀 I have like you, also done a breast surgery though nearly seven weeks ago (also on Proforma) and has finally come back to the gym and started working out again. So far I have only dared to train legs, a little biceps and triceps as shoulders and back feels too ”scary” yet. They’re like you know more pull exercises, etc., which feels insecure. But when did you dare to do  it? when you felt that you could start lifting ”normal” again? hug

Oh huh fun! Hope you will enjoy  your new boobs 😀 Nice to get started with training too. In answer to your question when I could start lifting ”normal” again, I have not got there yet. I dont lift as I did before yet, I hold back on the weights and do not do all exercises. It will take longer. This week I tried lat pulldowns for the first time since my surgery and then I ran lightly because it felt in in my tits Clearly, it did not hurt but it was not immediately comfortable. So I then tested the latissimus first 5 months after my surgery. You’ll probably feel a little. 🙂 Good luck! //
1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00