Pink all over.

IMG_8662
PicMonkey Collage
IMG_8663

// Tights HERE – T-shirt HERE – Hoodie HERE //

Idag kör jag på rosa, all over. Rosa tights, tröja och hoodie. Man ser ju aldri vad jag har under hoodien så tröjan är väl egentligen skitsamma haha! Men idag är jag rosa, jag känner att jag behöver lite glada färger så att jag vaknar till. Detta blir min outfit för eftermiddagens gympass. Det blir axlar idag, mitt favorit pass, jag har ju äntligen kommit på att jag är starkare än jag tror och lyfter lite tyngre. Jag är en sådan teknik nörd så det är lätt att jag tar lite för lätta vikter bara för att jag får för mig att jag tappar tekniken annars, men efter gympass med Helene så kommer jag alltid på att jag bara mesar. Så idag står ett tungt axelpass på schemat, det är roligare dessutom! 

Vad tränar ni idag? 🙂 

// Today I go on pink all over. Pink tights, shirt and hoodie. I never train wirhout a hoodie on so what I wear underneath is pretty unecessary really, haha! But today I’m pink, I feel that I need some happy colors so that I wake up. This is my outfit for the afternoon’s workout at the gym. It becomes shoulders today, my favorite workouts, I’ve finally realized that I’m stronger than I think and lift heavier. I’m such a technique nerd so it is easy that I take a little too light weights just because I dont want to fail  the technique, but after my gym sessions with Helene, I will always see that I lift to lught and that I can do heavier that I think. So today is a heavy shoulder workouts on the schedule, it’s fun too!

What are you training today? 🙂 //
  1. Ehlin skriver:

    OMG hur snygga tajts som helst! Fan vad avis jag blir nu, både på dina snygga ben och de snygga tajtsen, DAAAAMN! Work it gurl!

  2. Shit vilka snygga kläder! Och så snygg du är Ellen! Älskar håret! Du har verkligen rätt, rosa piggar verkligen upp och en stor del av min trningsgarberob är chockrosa vilken min vanilga garderob verkligen inte är. Så jag har typ två olika personligheter haha: en vanlig Lisa och en tränings-Lisa. Men rosa träningskläder är bäst! Kram på dig Ellen 🙂

    1. Ååååh tack! Jag är samma, en vanlig Ellen då har ag alltid typ svart på mig och sen en tränings Ellen och då blir det färger! Trivs bättre som tränings Ellen så ser fram emot sommaren när jag börjar jobba och får mysa runt i träningskläder hela dagarna med klienter 🙂 Kram!

  3. Tightsen är så SJUKT snygga verkligen!! Lycka till på gymmet, själv körde jag bröst, biceps och mage idag

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..