Cozy breakfast

IMG_8981
IMG_8983
IMG_8980
IMG_8984
IMG_8985

Godmorgon!

Idag vaknar vi upp med snö i Stockhol, jag blir så irriterad. Haha, jag trodde verkligen att vi skulle få ha lite vår nu. De har till och med sopat gatorna, då är det officielt vår men nu är gatan täckt av en decimeter snö. Hur kul är det på en skala? Men det är fint väder och soligt så vi får hoppas på det bästa, att det kanske smälter bort. 

Hanna sov länge så jag gick upp i förväg och fixade frukost till oss båda. Till Hanna, två rostade mackor. Avokado och keso samt nutella, hur gott? Själv med min dåliga förbrännig höll jag mig till min havregrynsgröt och casein pulver utan bär idag tyvärr 🙁 Haha, det är det värsta när man tror att man har något hemma och sen har någon annan ätit upp det utan att säga att man måste köpa nytt. Men vad gör man 😉 

// Good morning!

Today we woke up with snow in Stockholm, I get so irritated. Haha, I really thought we would get a bit of spring now. They have even swept the streets, then it’s officially spring, but now the street covered with ten centimeters of snow. How fun is it on a scale? But the weather is nice and sunny so we’ll hope for the best, it might melt away.
 
Hanna slept late so I went up in advance and fixed breakfast for both of us. Hannah, two toasted sandwiches. Avocado and cottage cheese and nutella, how good? Myself with my poor metabolism stuck to my oatmeal and casein powder without berries today unfortunately 🙁 Haha, that’s the worst when you think you have something at home and then someone else have eating it up without saying that you have to buy new . But what to do 😉 //
  1. Ser så gott ut! Förstår att de svider att måsta kompromissa med frukosten men lönar sig ju i the long run. Kram.
     

  2. Usch då vad segt finis! Der riktigt gott ut i alla fall, båda frukostar. Ibland kan enkla saker vara de godaste, eller hur? Jag har själv faktiskt precis lagt upp ett inlägg om nutella. Fast detta är ett recept på en nyttig variant fullproppad med protein och nyttigheter. Mums! Ha en fin dag! Kram 🙂

  3. Hej skriver:

    Man kan fortfarande äta lite nutella med en smörgås för det?? Du verkar fortf lida av ätstörningar fkts.:( . Rätta mig om jag har fel!

    1. Svar: Ger du mig en diagnos som ätstörning för att jag hellre äter havregrynsgröt än nutella? På riktigt, det sjukaste. Sådana där kommentarer sticker verkligen i mina ögon då ja g har haft ätstörningar och vet vad det innebär, att jag är friskförklarad är något jag är stolt över och att få såna där kommentarer som din gör ont, usch. Sen kan jag meddela till dig som kläcker ur dig sådant att aldrig göra det till någon, inte ens den som är sjuk för är man sjuk så vet man troligen om själv att man har problem och behöver inte höra andra berätta det för en. Förlåt att jag brusar upp så värst men jag tar riktigt illa vid mig av sådana påståenden, särskilt när det inte stämmer längre.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..