Ibland är det bra att göra det lätt för sig

IMG_1379_13
IMG_1388_13
IMG_1382_13
IMG_1376_14

Ibland är det bra att göra det lätt för sig. Det gjorde jag idag, grönsaker, keso och kyckling som jag hade tillagat tidigare. Lunch på 5 minuter med andra ord, himla gott också 🙂 

// Sometimes it is good to make it easy for our selves. I did that today, vegetables, cottage cheese and chicken I that had cooked earlier. Lunch in 5 minutes, in other words easy peasy, amazingly good too 🙂 //

 1. Emma skriver:

  Ser så otroligt gott ut!! Hur kryddar du din kyckling? 🙂
  Man får så härliga matidéer av din blogg samtidigt som man får grymt bra träningsinspiration och motivation. Du är fantastisk!
  Hoppas du kryar på dig snart också. Vi läsare finns för dig och ger dig all stöttning som du behöver. 🙂
  Puss

 2. Det brukar jag också göra! Fast med typ quorn istället. Så himla gott och smidigt!! MUMS!! Kram på dig Ellen, vet via insta att du inte mått så bra idag 🙁

 3. Hej Ellen! Jag tränar nästintill varje dag och jag älskar det! Men har inte fått de träningsresultat som jag vill och med den mängd träning jag faktiskt utför. Har kollat igenom mitt upplägg och insett att jag kör alldeles för mycket cardio (tror jag), cirka en timmes cykling om dagen. Oftast blir det mycket mer.

  Jag har tänkt ändrat mitt schema. MYCKET mindre cardio och mer styrketräning. Har jag förstått det rätt? Är det alldeles för mycket cardio? Låter det bra som jag tänkt göra? Jag tycker sjölv att jag är rätt spinkig och skulle gärna ha mer muskler

  Sist ville jag bAra säga att din blogg är FANTASTISK!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..