Cinnamon bun

IMG_2018
IMG_2023
IMG_2020

Det är inte mycket ”fusk” eller ”Unnar” måltider som kommer in nu när min ämnesomsättning inte fungerar riktigt som den ska, men det händer fortfarande självklart. Jag är en riktig sucker för glass och den här köpte jag för någon vecka sedan efter att jag hade varit hos läkaren. Åh, den går inte att beskriva! Jag måste säga att jag var faktiskt lite skeptisk till hela kanelbulle grejen men nu efter att ha smakat så vågar jag nästan säga att det här är min nya favorit. :O Jag vet inte om det beror på att jag inte hade ätit något sånt här på väldigt länge eller om den faktiskt var godare än vad jag minns de andra smakerna. 

I vilket fall, har du inte testat den här. GÖR DET. Guld 😀

// There is not much ”cheating” or ”treating” meals coming in now that my metabolism is not working quite as it should, but it still happens of course. I’m a real sucker for ice cream and this I bought a week ago after I had been to the doctor. Oh, it can not describe it! I must say that I was actually a little skeptical about the whole cinnamon bun thingy but now after having it I almost dare to say that this is my new favorite. :O I do not know if it’s because I had not eaten anything like this in a long time or if it was actually better than what I remember the other flavors.

In any case, if you havent tried this. DO IT. Gold 😀 //
  1. Emelie skriver:

    Ben&Jerrys är typ det bästa som finns, och så är man så in i helvete superallerisk mot soja. RIP life </3

  2. ÅH Herreguud! *springer till affären*

  3. Tilde skriver:

    Åh, förstår att det är jobbigt med ämnesomsättningen, men klart du ska unna dig lite ändå! Det viktigaste är ju ändå att kroppen mår bra men man vill ju såklart att resultaten av träningen ska synas också. Ska också äta den glassen ikväll hehehe 😉

  4. Hannah skriver:

    Ser sjukt gott ut!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..