ANNONS

Nötkräm

/

IMG_2045_5
IMG_2040
IMG_2043
IMG_2044

Godmorgon!

Jag testade Tyngres nya kasein till min gröt idag, nötkräm. Väldigt söt och faktiskt välidgt bra smak av nötkräm. Tycker att den var riktigt god, men kladdkaka tar fortfarande första platsen enligt mig. 😉 För att få kaseinet så fluffigt vispar jag 1 skopa kasein med lit vatten med ELVISP. Vill man ha den extra god, ställ den i frysen några minuter 🙂 

// Good morning!

I tried Tyngres new casein in my oatmeal today, nut cream. It has a very sweet taste and actually a lot of tste nut cream. Think that it was really good, but the chocolate mudcake flavor still takes first place in my opinion. 😉 To get the casein so fluffy I beat 1 scoop casein with water with electric mixer. If you want it extra good, put it in the freezer for a few minutes 🙂 //
0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00