ANNONS

Grönt är skönt

/

IMG_2307
IMG_2309
IMG_2308

Grönt är skönt eller vad säger ni? Jag kände att jag behövde en stark färg idag, tycker att man blir lite gladare då. Så idag är det en riktigt skrikigt grön tröja på. Fint väder är det också, min plan var att gå ut på en promenad och ta vara på det men det verkar som att det blir en skype dejt till Australien istället och min promenad får bli förflyttad till kvällen. Eller förflyttad, jag skulle ändå gå ikväll med en vän så det kanske ändå var lika bra att jag vilar lite till nu. 🙂 

Tröjan hittar du HÄR

// Green is good or what do you say? I felt I needed a strong color today, I belive that you become a little happier then. So today I have really high-pitched green sweater on. Its nice weather today also, my plan was to go out for a walk and take care of it but it seems that it becomes a skype date to Australia instead and my walk will be redirected to the evening. Or redirected, I would still go tonight with a friend so perhaps it was just as well that I rest a little now. 🙂

The sweater can be found HERE. //
1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00