ANNONS

Boss ass bitch

/

IMG_2426_14
FullSizeRender-11_14
IMG_2447_14
IMG_2452

Jag är precis hemkommen från en power walk, det blev 8 kilometer. Bra tempo och jag svettades på 😀 Nu efteråt fyller jag på med kycklingsallad bestående av roman sallad, röd paprika, mini tomater, keso och kyckling sen hade jag lite Taco salsa på men det ville jag inte fota för det såg inte fint ut när den kom på… haha. Gott är det i vilket fall och mitt humör är lite bättre än innan. 

Att promenera är verkligen terapi för mig, frisk luft, bra musik i mitt headset och ja, bara jag och mina tankar. Lite ensam tid helt enkelt där jag kan slappna av. Även om jag varje gång tycker att det är lite segt att ta på mig skorna och gå ut så mår jag alltid så mycket bättre när jag väl kommit ut och börjat gå. Jag tänkte att jag skulle dela min ”Boss ass bitch” lista med er, bara girl power låtar på den och den tycker jag är grym att lyssna på under just PWn för att påminna mig själv om att jag är en Boss ass bitch, och det är ni med brudar (och killar) 😀 Klikca däääär ——> Boss ass bitch

// I just returned from a power walk, it was 8 kilometers. Good pace and I was sweating 😀 Now afterwards I load up with new energy,  chicken salad consisting of romaine lettuce, red peppers, mini tomatoes, cottage cheese and chicken and then I added some Taco salsa but I did not take pictures of it becuse it didnt look fine on the picture… haha. Tasty anyway and my mood is a little better than before.

The walk is truly therapy for me, fresh air, good music in my headset and yes, just me and my own thoughts. A little alone time simply where I can relax. Although I find it a bit tough to put my shoes and go out  I always feel so much better once I got out and started walking. I thought I would share my ”Boss ass bitch” list with you, just girlpower songs and I think this is a wesome power walking playlist  to remind myself about the fact that I’m a Boss ass bitch, and it you are too girls  (and boys) 😀 Click heeeeere  ——> Boss ass bitch //
3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00