Chocolate shake – New powder

IMG_2341
IMG_2338
IMG_2334_7
IMG_2337

Hoho, testade ett nytt Whey protein från Ultimate Nutrition efter att ha blivit tipsad om det från min coach Helene. Efter att ha läst lite om det på egen hand och också kollat recensioner så klickade jag hem det och igår smakade jag. Himmel i min mun! Proteinpulver är svårt tycker jag, det är ofta det inte smakar särskilt bra men den här smakade milkshake. Men hur bra är ändå inte det, milkshake med grymt innehåll? 😉 

Jag har hunnit prova den både med mix av bara vatten och is så som jag brukar men provade också att göra den lite ”matigare” och mixade pulver med is, mjölk och banan. Nu snackar vi 😉 

Den finns att köpa HÄR i vilket fall. 

// Hoho, tried a new Whey Protein from Ultimate Nutrition after being tipped about it from my coach Helene. After reading a bit about it on my own and also checked the reviews I ordered it, and yesterday I tasted. Heaven in my mouth! Protein powder is difficult, I think, it is often the taste isn’t particularly good but this one tasted like milkshake. But how great isn’t that, milkshake with a awesome content? 😉

I have had time to try it both with the mix of just water and ice like I ususally do and I also tried to make it a little more ”fuller” and mixed the powder with ice, milk and banana. Now we’re talking 😉
 
It is available to buy HERE in any case. //

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..