Banana Toffee pancakes

DSC_0283
DSC_0287
DSC_0289
DSC_0301

Jag gjorde dessa proteinpannkakorna till frukost idag, och DRA MIG BAKLÄNGES OCH TILLBAKS så gott! Jag beställde hem Aldrig Vilas Banana Toffee Whey protein förra veckan och provade det faktiskt först idag, i pannkakorna då! Det fungerar självklart att göra dessa med annat Whey protein med men jag kan absolut rekommendera detta som jag använde. 🙂 

Ingredienser:
1 liten banan
1 ägg
1/2 dl äggvita eller 1 äggvita
1 skopa proteinpulver 
1 dl mjölk
Ekologisk kokosolja
 till stekningen

Utförande: 
Mixa alla ingredienserna, jag använde en stavmixer vilket gick väldigt smidigt. Smeten ska vara helt slät! Stek på mellan hög värme i kokos oljan. Servera genast! Jag toppade mina med 1/2 skopa TYNGRE Kladdkaka kasein, banan och hallon. Enjoy… 😉 

// I made these protein pancakes for breakfast today, and this was litterly a OMG moment, so good! I ordered Aldrig Vilas Banana Toffee Whey Protein last week and tried it today for the first time, in the pancakes then! Of course you can make this recipe with other whey protein too but I can definitely recommend this one that I used. 🙂

Ingredients:
1 small banana
1 egg
1/2 dl egg whites or 1 egg white
1 scoop protein powder
1 dl milk
Organic coconut oil for frying
 
How to do:
Mix all the ingredients, I used a stick blender which went very smoothly. The batter should be quite smooth! Fry them on middle high heat in coconut oil. Serve immediately! I topped mine with 1/2 scoop TYNGRE mudcake casein, banana and raspberries. Enjoy… 😉 //
  1. Karin skriver:

    Jag har hört att proteinet i proteinpulver som ej är specieltillverkat för bakning förstörs och blir mer eller mindre värdelöst vid upphettning, exempelvis stekning av pannkakor. Vet du om detta stämmer?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..