Groceries

DSC_0367
DSC_0389
DSC_0401
DSC_0366

Jag tänkte att jag skulle ge er lite tips på bra råvaror som är både goda och hälsosamma som kan vara en idé att kika efter nästa gång du går i butiken och inte har någon inspiration!

Saker som jagg princip alltid har hemma är: Potatis, kyckling, vitfisk, tonfisk, ägg, havregryn, kvarg, hallon. Det finns alltid. Sen sjävklart köper jag hem annat ocså för att få lite variation, som ni ser lite på bilderna ovan från tidigare idag när jag var och handlade! Här nere är en lista på lite fina råvaror med 🙂 

Bra kolhydrater:
Råris
Bulgur
Potatis
Sötpotatis
Grönsaker
Frukt
Havregryn mm

Bra protein:
Wheyprotein
Caseinprotein
Nötfärs
Kyckling
Torsk
Räkor
Kalkon
Ägg
Mjölk mm

Bra fetter:
Olivolja
Avocado
Tonfisk
Lax
Makrill
Nötter
Mandlar
Omega-3
Kokosolja

// I thought I would give you some tips on good ingredients that are both delicious and healthy, which may be an idea to look for next time you go in the store and have no inspiration!

Things that I almost always have at home are: potatoes, chicken, white fish, tuna, egg. oatmeal, cottage cheese, raspberries. Always. Then  of course I buy other stuff also to get some variety, as you can see in some of the pictures above from earlier today when I went grocery shopping! Here below is a list of some fine ingredients too 🙂
 

Good carbohydrates:
Brown rice
bulgur
potato
vegetables
fruits
oatmeal etc.

Good protein:
Wheyprotein
Caseinprotein
Nuts
chicken
cod
shrimps
turkey
eggs
Milk etc.

Good fats:
olive oil
Avocado
tuna
salmon
mackerel
Almonds
almonds
Omega-3
Coconut oil //

 

  1. Mackan skriver:

    Instämmer på det mesta 🙂 Grejen är att det är så svårt att inte lessna på det, att komma på nya kryddningar, bra såser, tillagningssätt osv är svårt – inte minst har man inte tid att experimentera en massa. Där är kruxet för mig iaf.
    Btw, du får skriva en post om den där utbildningen i SL och TL, är det för du själv ska börja tävla eller för att kunna träna klienter som är intresserade av det?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..