Healthier version of taco

DSC_0161
DSC_0162
DSC_0168
DSC_0172
DSC_0163

Jag gjorde tacos till mig och min mamma igår. Inte vanlig tacos då utan jag gjorde med kycklingfärs för omväxlingens skull. Jag har fått en liten dille på det just nu och äter kycklingfärs flera gånger i veckan faktiskt, det är riktigt gott, snabbt tillagat och det går att variera precis som vanlig nötfärs. 

Jag hittade en tacokrydda på Ica Maxi som var helt utan tillsatser, socker och salt. Helt enkelt bara rena kryddor! Det smakar stor skillnad från vanlig tacokrydda då självklart och går inte riktigt att jämföra så, men den gick hem hos mig och jag har redan köpt en till påse med krydda för att göra det någon mer gång inom den närmsta framtiden så att säga. Med lite taco sås på blir det jättegott, så ett tips från mig till er om man vill ha en lite nyttigare tacos! 😀

// I made tacos for me and my mom yesterday. Not ordinary tacos, I made it with chicken mince for a change. I’ve got stuck for it and eat chicken mince a several times a week actually, it’s really good, quickly cooked and it can vary just like regular ground beef.

I found a taco spice at the grocery store that is completely without additives, sugar and salt. Simply pure spices! It tastes great but of course a lot different from regular taco seasoning obviously and can not really be compared to that since its just spices, but I liked it so I allready bought one more bag more of the spice so I can make this dish one more time in the near future, so to speak. With a little taco sauce on, it will be delicious, so a tip from me to you if you want a little healthier tacos! 😀 //
 1. Louice skriver:

  åh det där får det bli kväll, har alltid viljat prova kycklingfärs men dålig kock som man är så har jag inte kommit på nått smart göra med den, men detta är ju min favvo, tavos. så tack för tips!

 2. Har aldrig testat kycklingfärs faktiskt, men det låter gott 🙂

 3. Åh måste testa den kryddan. Btw hur går det för dig med träningen och resultat mm just nu, vad är målet framåt? Träningsfokus? 🙂 Har medicineringen börjat funka? 🙂 Vore kul att höra!

 4. lowa skriver:

  Hej Ellen! 
  Jag tänkte köpa mig ett bälte, som man använder vid tunga lyft som marklyft, benböj, zumosquats osv. Och jag undrar om du har något att rekomendera? 
  Jag har kikat runt lite. Känner att jag helst vill köpa ett där man spänner fast bältet med och inte ett med carbar-band då risken att det knäpps upp finns! Blir jätte tacksam om du har något bra tips till mig. Kramar i mängder!

  1. Jag använder ett med kardborreband.. 🙂 Har aldrig knäppts upp

 5. Katie skriver:

  He Ellen! När vi nu snackar mat skulle jag ha en fråga eller en önskan. Älskar din blogg och finner dej så hiimla motiverande! Det som gör dig speciellt motiverande är hur du kunnat kämpa igenom din ”sjukdom” och gått ner i vikt! Har själv problem med kosten nu och jag vet att ifall jag inte NU gör något åt saken kommer jag att börja gå upp i vikt, har redan tappat formen.. Min fråga är nu att skulle du kunna göra ett inlägg om hur man skall hitta motivationen igen att äta hälsamt/i rimliga och måttliga mängder/ mer jämna mellanrum osv? Min motivation är nu så långt borta att jag behöver mer hjälp nu än någonsing. Vet inte heller var jag skall börja, tips?
  Tack ännu för en fantastisk blogg!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..